banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Ş.Urfaspor'da Adlan ve Salih imzaladı

 ŞANLURFASPOR'DA SALİH YUVADA KALDI...

ŞANLURFASPOR'DA ADLAN'DA YUVADA KALDI...

Şanlıurfaspor iç ve dış transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İç transferde dün sözleşmesi biten stoper Sercan'la anlaşan Sarı-Yeşilli kulüp, bugünde 1989 Şanlıurfa doğumlu genç futbolcu Adlan Canlıka ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Şanlıurfaspor'un altyapısından yetişen ve 4 yıldır profesyonel olan ve geçtiğimiz sezon yıldızı parlayan Adlan Canlıka, 2 yıllık imza atarak tekrardan memleketinde kaldı. Orta saha oyuncusu Adlan, 2 yıllık sözleşmeyi Şanlıurfaspor Tesisleri'nde imzaladı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, genç futbolcu Adlan'ı tebrik ederek, gelecek sezonda da kendisine başarılar diledi. Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'nın öz evladı olan Adlan'la tekrardan iki yıllığına renklerine bağladıklarını belirterek, "Adlan geçtiğimiz sezon efendiliği ve oynadığı futbolla taraftarın beğenisini topladı. Bize bu sezonda faydalı olacağını düşündük ve orta sahada oynayan Adlan'la tekrardan iki yıllık sözleşme imzaladık" dedi. İç transferi bir an önce tamamlamak istediklerini ve bu nedenle her gün futbolcular ile görüştüklerini vurgulayan Akarslan, "İskelet kadroyu bozmadan bazı futbolcularımızla anlaşma sağlıyoruz. Dün stoper Sercan'la anlaştık, bugünde yine iç transferde Adlan'la anlaştık. İç transferin yanı sıra dış transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de dış transferde Adıyaman'dan başarılı orta saha oyuncusu Süleyman'ı transfer etmiştik" şeklinde konuştu. Tekrardan Şanlıurfaspor'da kalan Adlan Canlıka ise, bu yıl inşallah güzel bir kadronun kurulacağını belirterek, "Hem taraftar hem yönetim bizde şampiyonluğu bekliyorlar. Bizde bunu yeni sezonda başaracağımızdan eminim. Geçen yıl bazı kısmetsizlikler yaşadık ve bu yıl aynı kısmetsizlikleri yaşamayacağız ve Bank Asya Ligi'ne çıkacağız" şeklinde konuştu.

Haber / Foto: Sembol

1990 Şanlıurfa doğumlu Salih Peltek, bugün Şanlıurfaspor Tesisleri'nde Sarı-Yeşilli ekibe 3 yıllık imza attı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan genç futbolcuyu tebrik ederek, gelecek yıllarda başarılar diledi.


Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Salih'le  3 yıllılığına anlaştıklarını belirterek, "Salih Şanlıurfaspor'un alt yapısından yetişmiş bir genç futbolcudur. Bizde bu futbolcumuza sahip çıkmak istedik. Bundan dolayı Salih'le 3 yıllık sözleşme imzaladık" dedi.


Gelecek yıllarda Salih'in performansını daha da arttıracağını dile getiren Arslan, "Salih'i yakından tanıyoruz. Şanlıurfaspor'a gelecek yıllarda da büyük katkılar sağlayacaktır. Şanlıurfaspor'a hayırlı olsun" diye kaydetti.


Genç futbolcu Salih Peltek ise,  tekrardan memleketinin takımı Şanlıurfaspor'da kaldığı için mutlu olduğunu dile getirerek, "Geçen yıl yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, fakat istediğimiz hedefi tamamlayamadık. İnşallah bu yıl tamamlayacağız. Bu yıl beklediğimiz Bank Asya'ya çıkacağız. Tekrardan Şanlıurfaspor'da kaldığım için çok mutluyum. Geçen yıl gösterdiğim performansın daha fazlasını bu yıl göstererek, hayal olan Bank Asya'ya ulaşacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.