banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Ş.Urfaspor T.Telekom'a yenildi: 0-2

Bank Asya Ligi yükselme grubu maçları önümüzdeki hafta Şanlıurfaspor'un bay geçirmesiyle tamamlanacak

Yükselme grubunun ilk yarısında fırtına gibi esen, ancak talihsiz sakatlıklar ve cezalardan dolayı ikinci yarıda adeta hayal kırıklığı yaşatan Şanlıurfaspor, Bank Asya hayalini birdahiki sezona bırakmış oldu. Türk Tekekom desplanmanına kaptan Murat Özkan'ın sakatlığı, Taylan'ın ise sarı kart cezalısı olması nedeniyle bu iki as oyuncusundan yoksun karşılaşmaya çıktı. Türk Telekomspor'un gollerini  1'inci dakikada Ahmet ve 42. Dakikada Salih attı.


Yükselme grubuna iyi bir başlangıç yapan ve daha sonradan aldığı mağlubiyetlerle Bank Asya hedefine havlu atan Sarı-Yeşilli ekip, sezonu mağlubiyetle kapattı.


Yükselme grubuna büyük umutlarla başlayan ve ilk haftalarda aldığı galibiyetlerle liderliğe kadar yükselen, daha sonra Kaleci sakatlığı ve hakem hatalarıyla biranda düşüşe geçen Şanlıurfaspor, geçtiğimiz haftalarda hem ilk 2 hem de ilk 6 şansını bitirmişti. Dün ligin son maçında Türk Telekomspor'la karşılaşan  Sarı-Yeşilli ekip, uzun haftalardır hasret kaldığı galibiyeti almak hem de bu sezona galibiyetle veda etmek istiyordu.  İlk maçta kendi evinde Türk Telekomspor'u 5-0 yenen Şanlıurfaspor, deplasmanda oynadığı bu ikinci maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Stat: Ostim


Hakemler: Aytekin Durmaz x, Gökmen Olgaç xx, Samet Çavuş xx

Türk Telekomspor: Zeki xx, Murat xx, Cem xx, İlhan xx, Fatih xx, Yasin xx (Dk. 77 Uğur x), Hayrullah xx, Mehmet xx, Tevfik xx (Dk. 90 İsa ?), Salih xx (Dk. 90 İsmet ?), Ahmet xx


Şanlıurfaspor: Bedir x (Dk. 68 Ayhan x), Mehmet x (Dk. 24 Ahmet Uma x), Sercan x, Erdal x, İsmail x, Yertek x, Ahmet Kolcu x (Dk. 46 Sabri x), Salih x, Adlan xx, Metin x, Salim x

Goller: Dk. 1 Ahmet, Dk. 42 Salih (Türk Telekomspor)


Sarı kartlar: Dk. 80 İlhan, Dk. 88 Fatih, Dk. 90 1 İsmet (Türk Telekomspor)


Cengiz CENGİZ / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.