banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ş.Urfaspor tesisleri onarılıyor

Paşabağı Mahallesi`nde yer alan Şanlıurfaspor Tesislerinde bakım ve onarım çalışmalarına başlayan Sarı-Yeşilli ekip, tesiste odaları, idari birim ve oyuncuların toplanacağı salondan, yemekhaneye kadar birçok kısımda düzenlemeler yapacak. 2. Ligde mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, 20-10-2011 sezonuna tesisleriyle de yeni bir imajla girmeyi planlıyor. Ayrıca, kulüp binasının çatı kısmı kaldırılarak, dam statüsünü dönüştürüldü.

Şanlıurfaspor Tesisleri`nde kulüp binası ve tesislerde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler veren Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak, bazı tadilat bakım onarım ve yeni düzenlemeler yapmaya başladıklarını belirterek, "Daha önce idari birimler ve futbolcular ile teknik heyetin odaları kulübün 1. katında yer alıyordu.  Yapacağımız yeni düzenlemelerle 1. Kat sadece teknik heyetle futbolculara ait olacak. Bu katta bulunan futbolcular ile teknik heyetin odaları yeniden dizayn edilecek. 1. Katta ayrıca futbolcular ve teknik heyet için birde lokal yapılacak. Kulüp binasının giriş katında ise, Kulüp Başkanı Odası, Kulüp Müdürü ve Kulüp Muhasebe Müdürü gibi benzeri idari birimler yer alacak" şeklinde konuştu. Kulüp Müdürü Mızrak, ayrıca kulüp binasına doğalgaz sisteminin

Ali Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.