banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Ş.Urfaspor seri peşinde

Hafta sonu deplasmanda Karadeniz ekibi Ofspor ile oynayacak olan Şanlıurfaspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Dardanel`i yenerek haftalar sonra 3 puana kavuşan Şanlıurfaspor, Ofspor`u yenerek hem çıkışını sürdürmek hem de galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Şanlıurfaspor, bu hafta Ofspor`a konuk oluyor. Sarı-Yeşilli ekip, bu zorlu maçın hazırlıklarını dün 11 Nisan Stadı`nda Teknik Direktör Ekrem Al nezaretinde sürdürdü. Geçtiğimiz hafta Çanakkale Dardanelspor`u 2-0`lık sonuçla geçerek lider Konya Şeker`le arasındaki puan farkını 6`ya indiren Şanlıurfaspor,  ligdeki bu yükselişini sürdürebilmek için Ofspor maçını da kazanmak istiyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Lig`de bir seri yakalamak iste-diklerini belirterek, “Şanlıurfaspor`u olması gereken yere getirmek istiyoruz” dedi.

Sezonun başında aldığımız sonuçlar bizi çok mutsuz etti” diyen Arslan, şunları kaydetti;

 

“Hâlbuki Şanlıurfaspor, futbolcusu, teknik heyetiyle şu an grubumuzda çok kaliteli bir kadroya sahip. Ama futbol-da maalesef bazen bu neticeler olabiliyor. Bu üzüntüleri ben, yönetim kurulu arkadaşlarımız, futbol yönetiminde olan herkes, başta futbolcular ve teknik heyet olmak üzere biz yaşıyoruz. Ama çok şükür son 2 maçtır istediğimiz sonuçları aldık. Dardanel`i kendi evimizde yenerek, büyük bir moral bulduk. Ofspor ve ondan sonraki maçları kazanarak bir seri yakalamak istiyoruz. Şanlıurfaspor`u olması gereken yere getirmek istiyoruz.”

 

Teknik Direktör Ekrem Al ile iyi bir hava yakaladıklarına değinen Habib Arslan, “Ekrem Hoca gerçekten çok kaliteli ve tecrübeli bir hoca. Ekrem Hocayla başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Takımımız zaten son iki haftadır iyi bir hava yakaladı. Rakiplerimizin de puanlar kaybetmesi bizi bir hayli sevindiriyor. Artık sadece önümüzde oynayacağımız Ofspor maçını düşünüyoruz. İnşallah bu maçtan da galibiyetle ayrılacağız” şeklinde konuştu.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.