banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Ş.Urfaspor, Konyasporlu Erdinç'le anlaştı

Konyaspor lu ön libero oyuncusu Erdinç Yavuz Şanlıurfaspor ile anlaştı.Konyaspor lu ön libero oyuncusu Erdinç Yavuz Şanlıurfaspor ile anlaştı. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada Süper Lig takımlarında görev almış ve son olarak Konyaspor da ön libero olarak görev yapan Erdinç Yavuz Şanlıurfaspor ile anlaştı. İmza ise Pazartesi günü Şanlıurfaspor Sosyal Tesislerinde atılacak.

 

ERDİNÇ YAVUZ TANIYALIM?

Futbola Kayseri amatör takımlarından Ağırnas Şimşekspor'da başlamıştır. Ağırnas Şimşekspor'da 3 sezon futbol oynadıktan sonra futbola 1 yıl ara vermiştir. Bu dönemde Ağırnas Şimşekspor'daki hocası Fehmi Kuş'un çabaları ile milli takım seçmelerine katılmıştır. İlk profesyonel sözleşmesini Kayseri Erciyesspor ile imzalamıştır. Daha sonraHatayspor ve Kayserispor'da oynayıp 2002 yılında Trabzonspor'a transfer olmuştur. 2006/2007 sezonunda kiralık olarak üç ay Sakaryaspor'da oynamıştır. Daha sonra Trabzonspor'a dönmüştür. Başarılı futbolu ile Türkiye Milli Futbol Takımı'na çağrılmıştır. 2006/2007 sezonunda tekrar Sakaryaspor'a kiralık olarak gitmiştir. Ancak ligin 2. yarısında Trabzonspor'a geri dönmüştür. (2008-2009) sezonunun 2. yarısında profesyonelliğe geçtiği kulüp olan Kayseri Erciyesspor ile tekrar sözleşme imzalamıştır. 2009-2010 Sezonunda Diyarbakırspor forması giymiştir. Diyarbakırspor'un küme düşmesinin ardından Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Konyaspor'a transfer olmuştur. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.