banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ş.Urfaspor gölcüsüne kavuştu

2010-2011 Futbol Sezonu hazırlıkları için Bolu Abant'ta Termal Tesisleri'nde kamp yapan Şanlıurfaspor, Orduspor'dan transfer ettiği Alaattin Tosun'un ardından, daha önce izlemeye aldığı 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda mücadele eden Turgutluspor'un gurbetçi oyuncusu golcü Müslüm Karabulut'a da 2 yıllık imza attırdı. 

Kampa katıldı

Avrupa'da gol krallığı yaşamış olan geçtiğimiz sezon 2. Lig'de Turgutluspor'un formasını giyen ve attığı gollerle dikkatleri çeken Müslüm Karabulut, Bolu Abant Tesisleri'nde kendisini Şanlıurfaspor'a bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı. 29 yaşındaki Müslüm Karabulut'un imza töreninde, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan ile Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Temsilcisi İş Adamı Nizamettin Karahan'da hazır bulundu. Başkan Arslan ve yöneticiler, Müslüm'ü tebrik ederek, yeni sezonda başarılar dilediler.

Golcü futbolcu Müslüm, imzanın ardından takımla birlikte kampa katılarak yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kocaelispor ve Hollanda…

1981 yılında Almanya'nın Aachen kentinin yakınlarındaki Stolberg Kasabası'nda Dünya'ya gelen ve Aachen takımının altyapısından yetişmiş olan Sarı-Yeşilli ekibin yeni transferi Müslüm Karabulut, uzun boyu ve teknik hâkimiyeti ile dikkat çekiyor.  Golcü futbolcu Müslüm, önceki yıllarda Süper Lig'de top mücadele eden Kocaelispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar'ın isteği doğrultusunda Kocaelispor'a getirilirken, daha sonra Kurtar'ın ayrılması sonucu Kocelispor'la maddi anlaşmazlık yaşamış ve aktif futbol hayatına Hollanda'da devam etmişti.

Burada attığı birbirinden güzel goller ile gol kralı da olan tecrübeli oyuncu, 10 Temmuz 2007 Tarihi'nde 2. Lig Takımları'ndan Y. Kırşehirspor'a transfer olmuştu. Daha sonra Elazığspor ve Alanyaspor formalarını giyen golcü futbolcu, geçen sezonda Turgutluspor'da mücadele ediyordu.

Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.