banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Ş.Urfaspor Bolu kampında

Bolu Abant Termal Tesisleri'nde kampa başlayan Sarı-Yeşilli ekip, günün ilk çalışmasını Teknik Direktör Mehmet Şahan nezaretinde yaptı. Antrenmana Orduspor'dan transfer edilen Alaattin Tosun'un haricinde tüm futbolcular katıldı.

Şanlıurfaspor'a yeni katılan futbolcularla tanışma imkânının da sağlandığı kampın ilk gününde, düz koşu,  ısınma hareketleri ve tek pas çalışması yapıldı. Şanlıurfaspor, 28 gün boyunca sürecek olan Bolu kampında çok sayıda hazırlık maçı da yapacak. Ayrıca, transfer çalışmalarına da devam eden Şanlıurfaspor, Bolu kampında bir çok futbolcuyu da deneyecek.

Öte yandan, Şanlıurfaspor'un Bolu kampına Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan, Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak ve Menajer Hüseyin Dağ'da eşlik ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.