banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Ş.Urfapspor Bank Asya'ya çıkamadığının cevabı

Şanlıurfaspor pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı için Elezığ’da kampa girdi.

Kampın ardından cumartesi günü Malatya’ya geçecek.

Sezonun ilk müsabakasında kendi saha ve seyircisi önünde İzmir’in köklü takımlarından Altay’ı sahasında yenme başarısı gösteremeyen ve haftaya bir puanla kapatan Şanlıurfaspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sabah saatlerinde ayrılarak Yeni Malatyaspor maçı için Elazığ’da kampa girdi.

 

Bilindiği gibi 11 Nisan stadı ihtiyaca cevap verecek durumda olmazken, GAP Aren satadı ise yoğunluktan dolayı çimleri daha sezonun başında SOS sinyalleri vermeye başladı.

 

Altay müsabakası sonrası takıma bir gün izin veren teknik heyet salı günü toplanan takımla birlikte Yeni Malatya maçının teknik ve taktik çalışmalarını yaptıktan sonra bügün Elazıga hareket ettiler,  Takımda geçtiğimiz sezon Çaykur Rize formasıyla liğin son haftasında gördüğü ceza nedeniyle ayrı kalan Koray Avcı ve Bolu’da yapılan sezon hazırlık kampında sakatlanan Onur dışında eksik yok.  Şanlıurfaspor’un pazar günü saat 16:00 Malatya İnönü Stadında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçında Altay maçının ilk on biriyle çıkması bekleniyor.

 

Hatırlanacağı gibi Şanlıurfaspor Altay’a karşı kalede ziya, geri dörtlüde İzzet, Sercan, Yiğitcan ve Özgür orta sahada Sedat, Emre, Samet, Sami, Mehmet Türkmehmet ve ileri uçta Ahmet Güven on biriyle çıkmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.