banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Süper Şanlıurfaspor geliyor
Süper Lig'i hedefleyen Ceylanlar, Libya'nın Al-Hilal takımında forma giyen Lelo Mbele'yi kadrosuna katarken en son bomba da Göztepe’den Aydın Karabulut oldu.

 

Bank Asya 1. Lig’e yükseldikleri ilk sezonda zirveyi hedefleyen Şanlıurfaspor bombaları art arda patlatmaya devam ediyor. Takımı şampiyon yapan teknik adam Kemal Kılıç’la yola devam kararı aldıktan sonra mevcut kadroya takviye yapmaya başlayan Sarı-Yeşilliler, şu ana kadar 8 oyuncuyu renklerine bağladı. Süper Lig’e yükselen Kasımpaşa’nın tecrübeli oyuncusu Gökhan Güleç, bir dönem Galatasaray’da forma giyen Serkan Çalık, Sivasspor’dan Kağan Konuk, Mersin’den Tunç Behram, Beşiktaş’tan Özgür Özkaya ve Samet Bülbül gibi Süper Lig patentli isimlerle anlaşan Güneydoğu ekibi, dün de Libya’nın Al-Hilal takımında ter döken Lelo Mbele’yi renklerine bağladı. Bir dönem Galatasaray’da oynayan Shabani Nonda’nın da milli takımdan arkadaşı olan ve ülkesi Kongo’da ‘Kurşundan hızlı’ lakabını alan Mbele, geçtiğimiz sezon 15 maçta 8 kez fileleri havalandırdı.

Öte yandan Şanlıurfaspor’da basın sözcülüğü yapan İbrahim Toru dün aldığı kararla görevinden istifa ettiğini açıkladı.



KALECİ ATACAN’DA TAMAM

 

Süper Lig kariyeri olan oyuncuları kadrosuna katan Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon Boluspor’un kalesini koruyan Atacan’la da anlaşmaya vardı. Teknik direktör Kemal Kılıç’ın kadrosunda görmek için yönetime rapor verdiği başarılı kaleciyle de anlaşma sağlayan Ceylanlar’ın transfer çalışmalarının devam edeceği öğrenildi. (fanatik)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.