banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Süper ligin yeni takımı; Bucaspor

İzmir'in en eski takımlarından birisi olan Bucaspor, 82 yıllık Turkcell Süper Lig hasretine, Kayseri Erciyesspor'u yenerek lig ikinciliği için çekiştiği rakibi Adanaspor'u ikili averajda olan üstünlüğüyle geçerek son verdi. Maç boyunca rakibi Kayseri Erciyesspor karşısında üstün oynayan Bucapor, rakibini 4 - 0'lık skorla yenerek mutlu sona ulaştı.
Maçtan sonra taraftarlarıyla şampiyonluk sevincini yaşayan Bucaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, takımının tüm oyuncularının yüreklerini sahaya koyduklarını ve Turkcell Süper Lig'i sonuna kadar hak ettiklerini söyledi. Bucaspor Kulüp Başkanı Mehmet Bektur ise, İzmir ve Buca'nın Turkcell Süper Lig hasretine son verdikleri için son derece sevinçli olduklarını söyledi.
Gelecek sezon için gerekli transferleri yapacaklarını kaydeden Bektur, bu sevinci yaşatan futbolculara ve takımın yükseleceğine inanıp destek veren herkese teşekkür etti. Bektur, Altay ve Karşıyaka'nın da yükselme maçlarında en güçlü rakip olarak görünen Adanaspor engelini geçeceğini ve Turkcell Süper Lig'e çıkacak takımın yine İzmir'den olacağına inandıklarını söyledi.
Maçta iki gol atan ve maçın yıldızlarından birisi olan Mehmet Battal, sezon başından beri takım olarak Turkcell Süper Lig'e çıkacaklarına inandıklarını söyledi. Son bir hafta boyunca sadece bu maçı düşündüklerini ifade eden Battal, maç boyunca rahat bir futbol sergilemelerini maçı kazanacaklarına inanmış olmalarına bağladı.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da sezon başından beri Bucaspor'un şampiyon olacağını savunduklarını belirterek, maçın bitiminden itibaren hemen İzmir'in tüm gücünü Altay veya Karşıyaka'nın da çıkabilmesi için harcaması gerektiğini ve desteğin forma giymekle olmayacağını sözlerine ekledi.
Bucaspor'un 4'üncü golünden sonra hakem Halis Özkahya'nın son düdüğüyle birlikte sahaya inen taraftarlar adeta çılgına döndü. Yıllardan beri istedikleri Turkcell Süper Lig'e çıktıkları için çok sevinçli olan taraftarlar, sevinçlerini futbolcularla birlikte yaşadı. Soyunma odasına girdikten sonra yeniden sahaya çıkan futbolcular tek tek anons edilerek çağırıldı. Maçtan önce hazırlanan havai fişekler stadın dört bir yanından ateşlenerek Yeni Buca Stadı adeta bayram yerine döndü.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.