banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Stat ışıklandırma sorunu çözülecek

 17 yılda ancak bitirilebilen ve 5 ay önce Şanlıurfaspor-İskenderun Demir Çelikspor grup maçıyla açılan stadyumda, aradan bu kadar uzun zaman geçmesine rağmen ışıklandırma sorununun çözülmemesi tepkilere neden olurken Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Altu, konuyla ilgili gazetemize bir açıklama yaptı. Altu, bu sorunu en kısa sürede çözeceklerini ve Türkiye Kupası Final maçının Şanlıurfa'ya alınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Şanlıurfa Arena Stadyumu'nda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun tespit ettiği Türkiye Kupası Finali maçının oynanmamasıyla ilgili çok büyük teknik bir eksik ve aksaklığın olmadığını belirten Altu, "Sadece ışık açılarının ayarlanması ile ilgili sıkıntımız var. Buda zaten 3-5 günlük konudur. İnşallah bunu en kısa sürede çözeceğiz. Işıkların açı sorununu ışıklandırma sistemini yapan firma ile birlikte yapacağız. Sıkıntımız açılarla ilgili ama projektörleri biraz daha yayacağız. 10 tane projektörümüzü 40'ar santimle arayla ayıracağız. Bunları kale arkalarına doğru yayacağız. Buda 3 günlük içerisinde çözülecek bir sorun" dedi.

Ayrıca stadyumun çevre düzenlemesinin bitirilmesi için de çalışmalarının olduğunu sözlerine ekleyen Altu, "Çevre düzenlemesiyle ilgilide Valilik ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi'yle birlikte ortaklaşa bir çalışma sürdürüyoruz. Şuan bu çalışmamızda devam ediyor. Çevre düzenlemesini silindir araçları ile düzenleyip rahat bir otopark yapacağız" şeklinde konuştu.


BÜYÜK İHTİMAL FENERBAHÇE İLE TRABZON!

Final maçı Şanlıurfa Arena Stadyumu'na alınırsa, Ziraat Kupası yarı final ilk maçında kendi evlerinde ağırladıkları rakiplerini 2-0'lık skorlarla geçen F.Bahçe ve Trabzonspor büyük ihtimalle final oynayacak takımlar olacak.  Sarı-lacivertlilere yenilen Manisaspor ile aynı kaderi Trabzon'da yaşayan Antalya ise Şanlıurfa'ya gelebilmeleri ise mucize gibi görünüyor.

Cengiz Cengiz / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.