banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Spor Şöleninde Final VİDEO

Karaköprü’de 07-11 Ekim tarihlerinde yaklaşık bir hafta boyunca devam eden müsabakalara 320 öğrenci ve 32 takımın katılımı ile Basketbol, Futbol ve Voleybol dallarında mücadele ettiği şenlikler kapsamında dereceye giren okullar ödüllerini Vali Celalettin Güvenç’in de katıldığı törenle aldılar.

Karaköprü Faruk Çelik Spor tesislerinde düzenlenen ödül törenine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü İlçe Kaymakamı Mustafa Kutlu, Karaköprü Belediye meclis üyeleri ile Başkan Yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Tören öncesinde bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Güzel bir Spor Şöleniydi güzel müsabakalar oldu artık Karaköprü ile özdeşleşti, amacımız sporu geliştirmek, teşvik etmekti ben turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise yaptığı konuşmada; “Sevgili gençler ve öğretmenler turnuva hayırlı uğurlu olsun hepinizi tebrik ediyorum. Spor Şöleni birkaç gün önce Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in katılımı ile açılışı gerçekleşmişti. Sevgili gençler sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Her yaşta herkese spor diyoruz sporu da kardeşlik, medenileşme, barış içinde yaşama birbirimiz ile tanışma kaynaşma beraber iş yapma kültürünü geliştirme olarak görüyoruz bu yolda emek veren herkese ve özellikle Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye hepiniz adına teşekkürlerimi sunuyorum takdirlerimi sunuyorum yarışmaya katılan tüm gençlerimizin gözlerinden öpüyorum hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçilerek futbol, basketbol ve voleybol dalında dereceye girenlere kupalarını Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü İlçe Kaymakamı Mustafa Kutlu ve Belediye Başkan Yardımcıları verdi.

MÜSABAKADA DERECEYE GİREN TAKIMLARIN SONUÇLARI:

FUTBOL:

LİSELER ORTAOKULLAR

 

1’inci Karaköprü ÇPL Lisesi 1’inci Karaköprü İMKB Ortaokulu

2’nci Gap End.Mesl. Lisesi 2’nci Karaköprü Şenevler Ortaokulu

3’üncü Güzel Sanatlar Lisesi 3’üncü Hamurkesen Köyü Ortaokulu

BASKETBOL:

LİSELER ORTAOKULLAR

1’inci Karaköprü Fen Lisesi 1’inci Özel Ömer Türkmen Ortaokulu

2’nci Esentepe İMKB Lisesi 2’nci Karaköprü Şenevler Ortaokulu 3’üncü Özel İlgi Koleji

BAYAN VOLEYBOL:

LİSELER ORTAOKULLAR

1’inci Güzel sanatlar Lisesi 1’inci Özel Ömer Türkmen Ortaokulu

2’nci Gap Kız Anadolu Lisesi 2’nci Karaköprü Şenevler Ortaokulu

3’üncü Özel Tevhide Hatun Lisesi 3’üncü Karaköprü Başarı Ortaokulu

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.