banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Şanlıurfanın Viranşehir İlçesinde bulunan 3 spor kulübüne malzeme desteği.

 Viranşehir Belediyesi ilçenin süper amatör liginde mücadele veren, Başakspor, Sanayispor ve Gapspor’a malzeme desteğinde bulundu. Viranşehir Belediyesi hizmet binasında kulüp yöneticileri ile bir araya gelen  Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin daima yanında olduklarını belirtti. Kulüplere ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyen Burun : “Biz BDP’li bir belediye olarak ilçemizde sadece alt ve üstyapı çalışmaları ile ilgilenmiyoruz. Kültür, sanat ve spor çalışmalarıyla da ilgileniyoruz. Bu anlamda spor kulüplerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kulüplerimize malzeme desteğinde bulunduk. Fakat bu asla yeterli değildir. İlçemizin spor alanında bir yere gelmesi için Viranşehir’in ileri gelenlerinin maddi ve manevi olarak kulüplerimize yardımcı olması gerekir” dedi.

Viranşehir Belediyesine yapılan destek için teşekkür eden spor kulüpleri ve futbolcular, tüm Viranşehir halkının manevi desteğini karşılaşmalarda görmek istediklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.