banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Spor hocaları ile istişare toplantısı

Şanlıurfaspor kulübü, bugün ASKF Yöneticileri, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren spor hocaları, amatör spor temsilcileri ve basın mensuplarıyla Şanlıurfaspor tesislerinde sabah kahvaltısında buluştu..

Yapılan istişare toplantısına Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mehmet Yavuz, Alt Yapı Sorumluları Hakan Keşküş, Hasan Yeşil, Yönetici Mehmet Çoban’ın yanı sıra ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, ASKF Yöneticileri ve spor hocaları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Yavuz; “Biz arkadaşları farklı farklı gruplar halinde topladık, fikirlerinden istişare edip bilgi alışverişinde bulunacağız. Bu sene artık kimsenin sabrı kalmadı herkesin tek bir amacı var şuanda oda Şanlıurfaspor’u bir üst lige çıkarmak.” Dedi.

Yavuz; “Buraya gelen spor yazarları olsun dışarıdan gelen siyasetçiler olsun, kim gelirse gelsin Urfaspor’un hakkı bu değil, en az Bank Asya liginde olması gerektiğini söylüyorlar. Bizde bunu yıllardan beridir söylüyoruz, kasaba gidiyorsun ağabey ne olacak diyor? Bakkala gidiyorsun ağabey ne olacak diyor? 40 yıllık bir hasret var. Ben samimiyetimle söylüyorum bence Kemal Saraçoğlu bu takım için bir şanstır. Kulüp başkanımız gerçekten sporu seven heyecanlı, spordan anlayan bir arkadaşımız, geçen gündüz çalışıyor. Bizim tek bir amacımız şuanda oda Şanlıurfaspor’un başarılı olması, eminim burada olan arkadaşlarımızın tamamı da bu fikirde, bütün Urfalıların birlik ve beraberlik içerisinde olması lazım. Sivil Toplum Kuruluşları olsun, siyasetçilerimiz olsun onunda dışında işadamlarımız olsun hepimizin birlikte el ele vererek Şanlıurfaspor’a gerekli başarıyı sağlamamız lazım.” Dedi.

Alt Yapı Sorumlusu Hakan Keşküş ise: “Başkanımız Kemal Saraçoğlu’nun bize verdiği yetkiye dayanarak, başta ASKF üyeleri olmak üzere değerli amatör kulüp temsilcileri hocalarını davet ettik. Amacımız Şanlıurfaspor’un vizyonunu misyonunu anlatmak, onlara uzun bir zamandan beri ilk olan Urfaspor’un kapılarını sadece Urfalı yöneticilere değil başta Urfalı halkına, sporcularına, eğitmenlerine, öğretmenlerine ve Başkalarına açık olduğunu göstermektir.” Dedi.

Keşküş: “Bu bir açılımdır, bu ilk olmayacak bunun devamı olacaktır. Bundan sonra beden eğitimi öğretmenlerinden oluşan bir grubu davet etmeyi düşünüyoruz. Daha sonra yine bir akşam yemeğinde yine Urfa’ya ve Urfaspor’a hizmet etmiş değerli sporcuları davet etmek istiyoruz.

Onlarla fikir alışverişi yapacağız, Urfaspor’un hedefleriyle ilgili, Urfaspor’a yapılacaklarla ilgili bilgiler vereceğiz. Onların değerli fikirlerine ve bilgilerine başvuracağız. Biz şunu düşüyoruz yönetim olarak, niyetimiz iyi, iyi niyetle eğer yola çıkarsak Urfaspor’un başarısının gelmemesi mümkün değil, hedef tabi ki çok büyük özellikle alt yapı ile ilgili düşünürseniz alt yapı bir süreç işi bir zaman işi bu tabi ki 1 yıllık 2 yıllık olabilecek bir şey değil, bunun en iyi örneklerinden biri malumunuz İzmir’deki Bucaspor, hedefimiz orayı almak, inanıyoruz, kendimize güveniyoruz, en azından niyetimizin temiz olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda buraya gelen bütün katılımcılara teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

Paşa Benzer/Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.