banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Şok iddia: Terim Galatasaray'dan ayrılıyor

Takvim gazetesinin iddiasına göre Fatih Terim Galatasaray'la yolları ayırma noktasına geldi

Rekor bir oyla Galatasaray'da başkan koltuğuna oturan Ünal Aysal göreve gelir gelmez taraftarları ayağa kaldıracak müjdeler vermişti. Fakat Sarı-Kırmızılılar'da cicim ayları çok erken bitti. Transferde ve yönetim içinde yaşanan büyük sorunların Fatih Terim'i istifanın eşiğine getirdiği iddia ediliyor.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre, işte Galatasaray camiasında büyük tartışmalar yaratacak o sorunlar...

Terim hala neden resmi imza atmadı?

Başkan Aysal, Fatih Terim'i göreve getirdiklerini bir TV kanalında açıklamıştı. İmparator iki gün sonra iş başı yaptı, transferler için çalışmalara başladı. Fakat Terim'in hala resmi imzayı atmaması kafaları karıştırıyor. Tecrübeli hocanın olası büyük bir kriz nedeniyle kadro kesinleşmeden imza atmaya yanaşmadığı iddia ediliyor.

Yıldız dendi, sadece Elmander geldi!

Yönetim göreve büyük vaatlerle geldi. Başkan Aysal taraftara süper yıldız sözü verdi. 1 aydır Drogba konuşuluyor ama Fildişili yıldız ikna edilemedi. Yönetim Klose ile görüştü, Fatih Terim'e "Bu iş tamam" denildi. Fakat Alman golcü akşam arayıp, "Gelmiyorum" dedi. Şu ana kadar sadece Elmander ve eski başkan Polat'ın "Ben anlaştım" dediği Selçuk alındı. Terim en az 4 yabancı daha istiyor ancak yönetim bir türlü görüştüğü isimlerle anlaşma sağlayamıyor.

Ali Dürüst ve Adnan Öztürk konuşmuyor

Yönetimin ağır toplarından Ali Dürüst ve Adnan Öztürk yetki alanı konusunda tartışma yaşadı. İkili hiç yan yana gelmiyor, tek kelime konuşmuyor. Başkan Aysal'ın en çok güvendiği iki isim arasındaki sorun, tüm yönetimi olumsuz etkiliyor. Adnan Polat'ın "Yönetimde bölünme" var sözüyle bu kavgayı kastettiği belirtiliyor.

Albayrak bile artık isyan noktasında!

Yedek üye olmasına rağmen neredeyse 24 saat mesai yapan Abdurrahim Albayrak, Adana'ya giderek Ersan Gülüm'ün transferi konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Arada sadece 600 bin Euro'luk pürüz kaldı. Fakat Ünal Aysal, Yıldırım Demirören'le görüşmesinden sonra, "Beşiktaş'a yanlış yapmayalım. Önceliği onlara bırakalım" dedi. Transfer için büyük uğraş veren Albayrak da "Ben boşu boşuna mı çalıştım" diyerek isyan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.