banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik Türkiye

Serkan: Hedefimiz Bank Asya

sezon sonunda Bank Asya Ligi`ne çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla büyük bir beğeni toplayan tecrübeli futbolcu Sercan Özçelik, geçen sezon da Şanlıurfaspor forması altında top koşturduğunu hatırlatarak, "Bu sezon Şanlıurfaspor ile yeniden anlaştım. 2 yıl daha Şanlıurfa'dayım. Geçtiğimiz sezon Bank Asya'ya çıkamadık bundan dolayı çok üzüldük. İnşallah bu yıl takım arkadaşlarımla birlikte takımımızı Bank Asya'ya çıkaracağız" dedi.

Şanlıurfaspor'u iyi yerlere taşımak için çaba göstereceklerini vurgulayan Özçelik, "Geçen sezon Bank Asya'yı yaşadığımız birkaç sorundan dolayı kıl payı kaçırmıştık. Ama bu yıl da hedefimiz mutlak Bank Asya'dır. Bu sezon sonunda da Bank Asya Ligi`ne çıkmayı hedefliyoruz" diye kaydetti. 

Bu yıl futbolcular arasında rekabet olduğunu, bunun da futbolcu ve takım açısından iyi olduğunu kaydeden Sercan, "Geçen yıl banko oynuyordum. Bu yılda iyi bir performans göstererek tüm maçlarda banko oynayacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

Orhan Koyuncu / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.