banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Sergen Yalçın'dan Samet Aybaba'ya gönderme

Futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı Sivasspor maçı sonrasında yorumlarda bulundu. Kanaltürk'teki Top Bizde programında sert eleştiriler yapan Yalçın, Niang'ı ve transfer politikasını eleştirdi. İşte ünlü yorumcunun sözleri

"NIANG FUTBOLDAN UZAKLAŞMIŞ"

"Niang futbol oynayacak seviyede değil. Futboldan uzaklaşmış. Bunaları almayalım gerek yok bunlara. Al bir tane iyi bir santrof Fernandes'i geriye çek... Var mı Beşiktaş'ın transferleri arasında iş yapacak bir futbolcu. Bana sorarsan Niang'da her şeyde gerileme var. Hem yaşı yukarıda. Hem maç eksiği var. Sakatlığı var."

İŞTE SERGEN YALÇIN'IN YORUMLARI
"WEBO ALINMALIYDI"

"Nasrettin Hoca misali ya tutarsa diye bir transfer yapıldı; ama ben diyorum ki tutmaz. Büyük takımlar garanti oyuncu alacaklar. Drogba'yı alacaksın, Sneijder'i alacaksın. Fenerbahçe Emre Belözoğlu'un aldı. En azından Webo'yu alınmalıydı. Onun da yaşı yukarıda ama en azından bilinen bir futbolcu. Günü kurtarırdı.

"ÇOCUKLAR BİLE BİLİR"

Almeida'nın sakatlığını örnek alalım. Oyuna girdi ve 10. dakikada adalesi attı. Kim suçlu? Doktor oynar raporu verdiyse doktor yandı. Arka adalede sakatlığın varsa hazır olmadan oynayamazsın. Bunu bırak doktorları çocuklar bile bilir. Bunu tedavi edemiyorlarsa veya kontrol altına alamıyorlarsa büyük sıkıntı var demektir.

"AYBABA GAZETECİ OLSUN"

Samet Aybaba'nın basın toplantısındaki, "Bir oyuncu sakatlanınca doktor suçlu, takım kaybedince de teknik direktörler eleştiriliyor; ama bu ülkede gazeteciler hiç eleştirilmiyor" sözlerine de yanıt veren Sergen Yalçın, "Bence çok saçma bir konuşma, üzerinde konuşmaya bile gerek yok. O zaman Samet Aybaba gazeteci olsun" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.