banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Sercan Yıldırım'ın hedefi Manisaspor ağları

İLK GOLÜNÜ ATMAYI İSTİYOR
KARŞIYAKA maçında gösterdiği performansla umut saçan Yıldırım, Manisa maçında sarı-yeşilli formayla ilk golünü atmayı hedefliyor.  Sarı-yeşilli kulübün tesislerinde idmanlara katılan tecrübeli futbolcu, antrenman eksiği olduğu için Karşıyaka maçında sadece 20 dakika forma giydi.Eksiği olmasına rağmen rakibine karşı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yıldırım, beklentileri boşa çıkarmayacağını söylüyor.
Pazartesi günü deplasmanda oynanacak olan Manisa maçında forma giyeceği belirtilen tecrübeli futbolcu, zorlu karşılaşmada ilk golünü atmayı hedefliyor.

 

FIRSATI İYİ DEĞERLENDİR
Futbol yorumcusu Tanju Çolak, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Sercan Yıldırım'ın kariyerindeki o parlak günlerine geri dönmesini çok istediğini belirterek, futbolcunun Şanlıurfaspor Kulübünün kendisine sunduğu bu fırsatı iyi kullanması gerektiğini ifade etmişti. Sercan'ın Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan biri olduğunu belirten Çolak, “Kendisine bir abi  olarak diyorum ki, Sercan toparlanmalısın.  Şanlıurfaspor sana bir fırsat sundu, bunu iyi değerlendir, sadece futbola odaklan, eksiklerini gider. Çünkü Türk futbolunun sana ihtiyacı var” ifadelerini kullanmıştı.

Aziz Çiftçi / Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.