banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Sercan Yıldırım Galatasaray yolunda
Milan Barosun sürekli hale gelen sakatlıkları, Mehmet Battalın tecrübesiz olması nedeniyle alternatif forvet sıkınıtısı yaşayan Galatasaray, rotasını Sercan Yıldırıma çevirdi.

Geçen sezon, transferin gözdesi olan; ancak bu sezon istediği ölçüde forma şansı bulamayan Sercan ise, ocak ayına kadar olabildiğince çok maç oynayıp, eski görüntüsüne kavuşmayı ve devre arasında Bursaspordan ayrılmayı planlıyor.

Yeşil beyazlı yönetim kurulu da Sercana iyi bir teklif gelmesi durumunda bu teklifi değerlendirme kararı aldı. Basın sözcüsü Ferruh Nayman, Sercan konusunda kesinleşmiş bir durumun olmadığını; ancak trasfer işinde kararların her an değişebileceğini ve genç futbolcuya iyi bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendireceklerini söyledi.

Gelişmeleri yakından takip eden Galatasaraş Sportif Direktör Adnan Sezginin ise Sercanın yakın çevresi ve menajerine, Bursasporun daha önceki görüşmelerde olduğu gibi yüksek rakamlar talep etmemesi durumunda bu transferi gerçekleştirebileceğini söylediği öğrenildi.

Sercan Yıldırımın sözleşmesi 2012 yılına kadar devam ediyor. Bursaspor sezon başında Sercan için 7 milyon euro talep etmişti. Ancak Sercanın sürekli 11de oynamamasından dolayı skıntılı olması, yönetimin ise genç futbolcunun değer kaybetme olasılığından duyduğu kaygı nedeniyle Ocak ayındaki ara transfer döneminde gelecek teklifleri değerlendirme kararı alınmasını sağladı. Hatta, bonservis ücretini 4-5 milyon euroya kadar indirebilecekleri öğrenildi.

Sercanın ailesinin Galatasaraylı olması ve daha önce bu yönde yapılan açıklamalar, genç futbolcunun sarı kırmızılıları tercih etmesini sağlayabilecek etkenlerden birisi olarak gösterildi; ancak genç futbolcunun Ben profesyonelim, hangi teklif daha uygunsa seçimimi ona göre yaparım dediği öğrenildi.

Bu arada Dinamo Kiev ve Arsenal izleme ekibi yetkilileri Bursaya geliyor. Yetkililerin Salı günü yapılacak Bursaspor - Manchester United maçında Sercanı yakından izleyecekleri öğrenildi.

Radyospor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.