banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

SERCAN YILDIRIM 1 YILLIK İMZASINI ATTI



İmza törenine Şanlıurfaspor Kulüp Yöneticilerinden  Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, İbrahim Güllüoğlu, Mustafa Aydın, Gökhan Gökmen, Nabi Kırmızı,  ve İstanbul şube sorumlusu Nihat Kırmızı katıldı.


Sercan Yıldırım Kimdir ;

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 5 Nisan 1990 günü dünyaya gelen Sercan Yıldırım, futbol hayatına Bursaspor altyapısında başladı. 2007-08 sezonunda Bursaspor formasını A takım seviyesinde sırtına geçirdi. İlk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı’na çıktı. 2008-09 sezonunda ise Bursaspor’un 9 numaralı formasını sırtına geçirmeyi 18 yaşında başardı. Türk futbolunun umut vadeden oyuncusu olarak anılan Sercan Yıldırım, Bursaspor adına iyi geçmeyen UEFA Şampiyonlar Ligi 2010-2011 grup aşamasındaki Rangers maçında ağları sarsarak bu arenada Bursaspor tarihinin ilk golünü atmayı başardı ve forması Bursaspor müzesine kaldırıldı. 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminin son gününde Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olduğu Galatasaray Kulübü tarafindan açıklanmıştır. 2012-2013 sezonunun devre arasında Sivasspor'a kiralanmıştır.

2013-2014 Sezonunda sarı-yeşil Forma da ter dökecek olan futbolcumuz Sercan Yıldırım'a Başarılarının devamını getirmesini temenni ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.