banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şenere göre son 15 yılın en iyi kadrosu

Şener, Trabzonspor Dergisinin ekim sayısında yer alan yazısında, gündemin futbol olması gerekirken, zaman zaman farklı konuların kamuoyuna yansımasının dikkat dağınıklığına sebep olabileceğini belirtti.

Bu konulardan birinin, sözleşmeleri sona erecek oyuncular olduğuna dikkati çeken Şener, bu oyuncuların çoğuyla anlaşma sağladıklarını, kalanlarla da teknik heyetin kalmaları yönünde görüş bildirmesi halinde anlaşma sağlayacaklarını düşündüklerini bildirdi.

Bir diğer gündem maddesinin de genel kurul olduğunu vurgulayan Şener, şunları kaydetti:

Ancak lig yarışı devam ederken sürekli kongreden bahsetmek sorun yaratır. Bu nedenle dikkatli davranmakta fayda var. Son 15 yılın en iyi kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Bu kadronun ihtiyaçlarını karşılamak adına yoğun bir çaba içerisindeyiz. Kulübümüzün gelir gider dengesi, bankadan aldığımız kredileri ödeyecek seviyedeyse bir sıkıntı olmaz. Artık günümüzde yöneticilerin para vermesiyle kulüp dönmüyor. Bu hiçbir kulüpte yok. Bugün kulüp yönetebilmek demek, bu gelirleri bulabilmek demek. Yönetim olarak yaptığımız çalışmaların ardından gelirlerimiz oldukça arttı. Geçen seneden hiçbir futbolcumuzun alacağı yok. Bu sezondan da peşinatlarının 8 milyon liraya yakın bir bölümünü ödedik.

Bu tablo bugünkü koşullar altında hiç de azımsanacak bir tablo değildir. Yönetim kurulumuzun üstün gayretleriyle oluşan bu tablonun çok daha iyisini hayata geçirebilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Taraftarlarımızdan beklentimiz, başta tribün olmak üzere kulübümüzün gelir kalemlerini artıracak hamlelerin içerisinde olmalarıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.