banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şenerden savaş çıkartacak sözler!

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Beşiktaş zaferinin ardından Fox Tvde yayınlanan Gündem futbol programına konuştu.

Şener, Bursasporun 5. büyük olamayacağını iddia etti. Şampiyon oldukları senelerde kadronun çoğunun Trabzon doğumlu oyunculardan oluştuğunu söyleyen başkan Şener, artık Trabzonda oyuncu yetişmediğini vurguladı. Örnek olarak Barış Memişi gösteren Sadri Şener bu oyuncunun gelecek vaat ettiğini fakat bir türlü istenilen verimi sağlayamayarak kaybolduğuna dikkat çekti.

Trabzonda hiç kimseye hangi takımlısın diye sorulamayacağını belirten Şener, Bursasporun stadının ikiye bölünmesi halinde stadın yarısı dolacaktır. Trabzonda bunu kimse başaramaz. Bundan dolayı Bursaspor 5. büyük takım olamaz dedi.

BİLGİM DIŞINDA KİMSE BİZDEN OYUNCU ALAMAZ
Trabzonspordaki oyuncuların transfer iddialarına da açıklık getiren Sadri Şener, Benim haberim olmadan kimse oyuncularımızı alamaz. 3 büyük takımın başkanlarıyla aram gayet iyi. Bana büyük saygı duyarlar, bu yüzden de transfer olayları bilgim dışında olamaz diye konuştu.

AZİZ YILDIRIMA EN BÜYÜK ACIYI BEN YAŞATTIM
Fenerbahçe ile ilgili de ilginç açıklamalar yapan Şener, Başkan Aziz Yıldırım ile çok iyi bir dostluğum var. Ama geçen sezon Fenerbahçeye 2 kupa kaybettiren kulübün başkanı olarak Aziz Yıldırıma en büyük acıyı ben yaşattım şeklinde konuştu.

BAROSU ALMAK İSTERİM
Türkiyede en çok beğendiği oyuncunun Galatasarayın çek yıldızı Baros olduğunu vurgulayan Sadri Şener, Adnan Polatın vermesi halinde Barosu almak isterim. Sezon başında Fenerbahçeli Semihin transferi için uğraştık. Ama menajerlere Semihin bonservisi elinde bile olsa, bizle anlaşsa da önce Aziz Yıldırımın onayı olan bir kağıt lazım yoksa almayacağımı söyledim ifadelerini kullandı.

GUTİ TRABZONDA HAVA ATAMAZ
Başkan Sadri Şener, Beşiktaşlı Guti ve Quaresmanın Trabzonda oynamasını istemediğini belirterek, Onlar ancak İstanbulda yaşarlar burada yaşayamazlar. Guti maça çıkarken büyüklük edasıyla kulübeye gitti. Bunları Trabzon gibi bir yerde yapamaz dedi.

YATTARAYI ANCAK DEVLET ZAPTEDER
Kaptan Yattara ile ilgili ilginç tespitlerde bulunan Başkan Sadri Şener, Gineli oyuncunun kontrolünün çok zor olduğunu ifade ederek, Onu ancak devlet zapt eder diye konuştu. Yattaranın namaz kıldığı sorusunu ise gülerek yanıtlayan Şener Yattarayı hiç camide görmedim diyerek espiri yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.