banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Selahattin Demir; Şanlıurfa futboluna yeni değerler kazandırdık
“Güneydoğu’daki Yetenekleri Keşfetmek ve yeteneklerini geliştirmek” adına Teknik sorumlu Selahattin Demir’in yapmış olduğu çağdaş anlamda pozitif hamleler birçok profesyonel takımlarımıza ışık tutması neticesinde Ülkemizde ve Diğer yabancı Ülke takımlarına da büyük ivme kazandırmıştır. ‘’ Leverkusen kulübü de son zamanlarda Ahmet Çakarın da çabasıyla yeni seçmeler yapması bunun somut kanıtıdır.

Selahattin Demir; “Güneydoğu’da yaptığımız titiz ve kapsamlı çalışmalarla seçmelerde yetenekli bulduğumuz gençleri planlı ve programlı çalışmalarımızla Başta Beşiktaş olmak Üzere bir çok kulübün yarışmacı guruplarına kazandırdık. Beşiktaş’a ve Türk futboluna yeni değerler kazandırmaya devam ederken Şanlıurfa spora katkılarımız devam edecektir.

Bölgemizin her yerinde futbolcu taramamız devam etmektedir. Bunun için büyük bir titizlikle yıl boyu eğitim çalışmalarımız devam ediyor. BJK Futbol Özkaynak Düzeni ile yaptığımız koordineli çalışmalarla yeteneklerini geliştirdiğimiz sporcuları Beşiktaş’ın yarışmacı guruplarına kazandırdık.

Şanlıurfa’da attığım adımlar sonucunda birçok profesyonel takıma futbolcu kazandırıp Futbolumuza yeni değerler katkı.



Geçmişte yaptığım çalışmalar sonuç vermeye başlayınca çeşitli entrikalar ve engellemelerle karşılaştığımı da belirtmek istiyorum. Futbol okulumda yetiştirdiğim gençleri önemli kulüplerin yarışmacı guruplarına kazandırmam bazılarını rahatsız etmedi değil…



Şu an İl özel idare spor U19 takımını Şanlıurfa’da gerek yetenek olarak gerekse skor olarak zirveye taşıyarak Mersin , Karaköprü de Antrenör olarak elde ettiğim başarıyı ve istikrarı sürdürmem ve il özel idare spor öz kaynaklarını layık olduğu duruma getirmem beni sevindirdiği gibi Bazı çevrelerin özellikle beni hazmedemeyenlerin etik olmayan tutumları üzüntü vericidir.



Başarılara köstek değil destek olmak gereklidir. Şanlıurfa futboluna yüzlerce elit düzeyde yetenek kazandırdım. Bu yılda yenilerini ekledim. Her ne kadar Beşiktaş bünyesinde çalışsam da aslında çalışmalarım Şanlıurfa spor’a  fayda sağlamıştır.



Bu konudaki sıkıntılarımı yanlış sularda hareket ettiğini düşündüğüm; Şanlıurfaspor’un tesisleri yok diyerek çulunu sudan çıkaracağını zannedenler gerçeklerin üstünü örterek kendi yandaşlarını artık kollayamayacaklarını bilmelidirler. Bu konudaki rahatsızlığımı ve sıkıntıların bir kaçını;  Şanlıurfa spor başkanına bizzat bildirdim. Umarım gereği yapılmıştır. Şanlıurfa Spor bizim göz bebeğimiz eyvallah Fakat Şanlıurfaspor Üzerinden ayaklarıma dolananlara gerekli cevabım hazırdır” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.