banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Sefaspor'dan Haleplibahçeli çocuklara sürpriz destek

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesi Haleplibahçe'de bulunan Soro İmam Taziye evi yanındaki halı sahada gençlere yönelik spor faaliyeti gerçekleştrecek olan Sefaspor, gençleri sporla buluşturuyor.

Çocukların enerjisini doğru yerde kullanması için gayret gösterdiklerini belirten Sefaspor Başkanı Ali Akkuş: 26.12.2015 tarihinde Soro İmam Taziye evi yanındaki halı sahada Cumartesi ve Pazar günleri 8-15 yaş aralığındaki 100 öğrenciye ücretsiz futbol kursu vereceğiz. Kayıtlarımızı sahaya gelen öğrenci ve velilerinden alacağız. Kurs öğrencilerimize forma ve çorap hediye edeceğiz" dedi.

HALI SAHA ZEMİNİ KÖTÜ

Halı sahanın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını ve Eyyübiye Belediyesine devredildiğinin altını çizen Başkan Ali Akkuş, yıpranma ve çürümeler olduğunu belirtti. 

Haleplibahçe, Buhara, Akşemsettin ve Akabe mahallelerine hitap eden sahanın zemin halısında yıpranma ve çürümeler meydana gelirken, çevre koruma tellerin ise bazı kısımlerı parçalandığı görüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.