Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/lsphp/session/lsphp70) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Sefaspor Haleplibahçeli çocuklarla takım kurdu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Sefaspor Haleplibahçeli çocuklarla takım kurdu

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesi Haleplibahçe'de bulunan Soro İmam Taziye evi yanındaki halı sahada gençlere yönelik spor faaliyeti gerçekleştiren Sefaspor yöneticileri ve teknik ekibi takdir topluyor. 

Hafta sonları 8-15 yaş aralığındaki gençleri futbolla buluşturmasından dolayı veliler Sefaspor'a teşekkür etti. 

Çocukların enerjisini sportif alanda kullanması için gayret gösterdiklerini belirten Sefaspor Başkanı Ali Akkuş: "İlk olarak bu hafta sonu Soro İmam Taziye evi yanındaki halı sahada 8-15 yaş aralığındaki 100 öğrenciye ücretsiz futbol kursu verdik. Cumartesi ve Pazar günleri yaptığımız antremanda çocuklarımıza malmzeme desteğinde bulunduk. Velilerin ilgisinden ve Sefaspor yöneticilerin desteğinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.