banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Sefaspor futbolcu ve yöneticileri iftar’da bir araya geldi

İftar’la ilgili konuşan Teknik Direktör Ali Akkuş; “Öncelikle tüm islam aleminin ramazan ayını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. buraya kadar gelip bu hayırlı günü bizimle paylaştıkları için tüm sporcu kardeşlerime çok teşekkür ederim.  ayrıca kulübümüz 2013 -2014 futbol sezonunun tüm kulüplerimize hayırlar getirmesini temenni ederim.

 

kulübümüzün bu günlere gelmesinde emeği geçen başta değerli başkanlarımız Sayın Seyit Fikret Erol, Sayın Nevzat Erol ve değerli yöneticimiz İbrahim Tamdoğan ağabeylerimize sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Yolumuz uzun ve ince bir yol amacımız ahlaklı bir sporcu gençlik yetişmesine vesile olmak . İnşallah bu yolumuzun sonu hayırlar getirir. Bu vesile ile HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ diyorum” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.