banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Satranç ustası aynı anda 17 rakiple oynadı

Uluslararası İstanbul Satranç Festivali’nde şampiyonluk kupasını kaldıran Eldar Gasanov, gelecek vadeden 17 satranççı ile aynı anda oynadı ve sadece bir mağlubiyet aldı.

Geçtiğimiz hafta yapılan ve 8 ülkeden 260 sporcunun katıldığı 13. Uluslararası İstanbul Satranç Festivali’nde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü forması ile mücadele ederek şampiyon olan Eldar Gasanov, kupayı Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’a verdi.

Uluslararası müsabakada Bursa’yı en iyi şekilde temsil eden Gasanov, gelecek vadeden satranççılarına tecrübelerini artırmak amacıyla düzenlenen özel bir gösteri maçına katıldı. Büyükşehir Belediyespor Satranç Merkezi’nde düzenlenen gösteri maçında 17 satranççı, aynı anda Gasanov ile mücadele etti. Tüm rakiplerinin hamlelerine karşılık veren Gasanov, 17 maçın, 14’ünü kazanırken, 2 beraberlik bir de mağlubiyet aldı. Gasanov, tek yenilgisini Büyükşehir Belediyespor'dan takım arkadaşı, 12 yaşındaki Kayra Kamer'den aldı. (Zeki Aras – İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.