banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Saraçoğlu'dan Eğilemez'e ziyaret

URFASPOR’DA AK PARTİYE ZİYARET

Şanlıurfaspor yeni yönetimi AK Parti İl Başkanlığına geçerek AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve yürütme kurulu üyelerini ziyaret etti.

 

Şanlıurfaspor yeni başkanı Kemal Saraçoğlu ve yönetimi ziyaretleri çerçevesinde AK Partiyi ziyaret ederek “Şanlıurfaspor için destek” istedi.

 

AK Parti İl Başkanlığında İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yürütme Kurulu üyeleri ile sohbet eden Şanlıurfaspor kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu; “AK Parti İl Başkanı ve yönetimi ziyaret ettik. Sağolsun bizi güler yüzle sıcak bir sohbetle karşıladı. Yönetimimizde bulunan arkadaşlar aynı zamanda AK Parti yönetiminde de bulunuyorlar. Şanlıurfasporumuza AK Parti her zaman destek vermiştir. Ben arkadaşlarım adına bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bütün Şanlıurfalıların bu takıma sahip çıkmasını istiyorum. İnşallah önümüzdeki yıl Bank-Asya ligine girerek Şanlıurfa’nın, Şanlıurfalıların, takımızın bu hasretine son vereceğiz” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilemez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Şanlıurfaspor Şanlıurfalıların takımıdır. Şanlıurfa hem halkıyla hem stadıyla bu kategoriyi hak etmiyor. El birliği ile Şanlıurfa’yı üst lige taşımak hepimizin vazifesidir. Şanlıurfaspor’un yeni yönetimine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Şanlıurfaspor hak ettiği yere gelecektir” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.