banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Saraçoğlu, Yıldırım Demirören’le
Bank Asya 1.Lig, Spor Toto 2.Lig ve 3.Lig Kulüp Başkan’larının katılacağı  ilk toplantı Nisan ayı içersinde Şanlıurfa’da yapılacağı açıklandı. Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu’nun  girişimleri sonrası Bank Asya 1.Ligi Süper Toto 2.Ligi ve 3.Ligi Kulüp Başkanlarının  yapılacağı ilk toplantıya T.F.F. Başkanı Yıldırım Demirören’inde katılması bekleniyor.

 

2. VE 3. LİG TEMSİLCİLERİ BELİRLENDİ

 

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen "Spor Toto 2. Lig Profesyonel Kurul Toplantısı" İstanbul'da yapıldı.

 

The Marmara Oteli'ndeki tam günlük toplantıda, TFF Yönetim Kurulu tarafından oluşturulan "Profesyonel Kurul"un hedefleri dile getirildi ve ilgili lig ve grupları temsil edecek kurul üyeleri seçildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu hafta içinde Spor Toto 2. ve 3. Lig kulüplerine yönelik düzenlenen Profesyonel Kurul toplantılarında, bu liglerin temsilcileri belirlendi.2. ve 3. Lig Profesyonel Kurul temsilcileri belirlendi.

 

TFF, Spor Toto 2. Lig kulüplerinin kendi aralarında yaptığı seçim sonucunda, Kırmızı Grup temsilcileri; Kızılcahamamspor Kulübü Başkanı Zeynep Bekçe, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Tanju Beştaş oldu. Beyaz Grup temsilcileri ise Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Mehmet Öztürk, Konya Şekerspor Kulübü Başkanı Yavuz Erence ve Tepecikspor Kulübü Başkanı Osman Eyüpoğlu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.