banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Saraçoğlu; Şampiyonluk yolunda önemli puan aldık (VİDEO)
Spor toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk hedefleyen Şanlıurfaspor'un kendi sahasında aldığı galibiyetle liderlik koltuğuna oturma sevinci yaşanıyor.

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, ligin ikinci yarısının ilk maçında, çok kritik gördükleri bir karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Sarı-yeşilli ekibin devre arasında sezona çok iyi hazırlandığını belirten Saraçoğlu, "iyi bir başlangıç yaparak sahadan 3 puanla ayrıldığımız için çok mutluyuz. Rakiplerimizin de puan kaybettiği haftada avantajlı duruma geldik. Bu saatten sonra her maçımızı final havasında oynayacağız dedi


 

Basın Sözcüsü Reşit Akıl ise tüm Şanlıurfa’yı birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Taraftarımızın da vereceği destekle şampiyonluk hedefimize ulaşacağımızdan eminiz. Haftalar sonra tekrar aldığımız liderlik koltuğunu bırakmaya niyetimiz yok. Şanlıurfaspor’u bu saatten sonra kimsenin tutacağına inanmıyorum. Şehrimizin şimdiden şampiyonluk bayraklarını asmasını bekliyoruz."

Sarı Yeşilli Külübün Başkanı Saraçoğlu, gelecek hafta Kocaelispor ile deplasmanda oynayacaklarına da değinerek, ligde zor günler geçiren rakiplerini asla küçümsemediklerini ve takımın bu maç için hazırlıklara başladığını ifade etti.
Kanalurfa.com


 


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.