banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Saraçoğlu: Maç Kaldığı Yerden Devam Etmeli

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, tatil edilen 1461 Trabzon maçıyla ilgili açıklamalar yaptı.
Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla katılan Kemal Saraçoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle: 

Biz Şanlıurfaspor olarak her rakibimizi centilmence ağırladık. 3 hafta önce Karşıyaka bizi yendi, alkışlarla gönderdik. En ufak bir olay olmadı. Bugünkü maçımızın hakemi Hüseyin Sabancı'ydı. Maçı tekrar izlediğinizde göreceksiniz... Maç sorunsuz başlamış, Urfa taraftarı çağırmış rakibi, alkışlamış. Trabzon kardeş kulübümüz bizim. Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Kupa maçında Urfalılar Trabzonspor'a destek vermişti. Trabzon'u seviyor Urfa. Güzel karşılandı Trabzonlu oyuncular. Maç başında ve hakem maçı erteledikten sonra Trabzonlular'a bir şey olmadı.

Maç güzel gidiyordu, öne geçtik. 5 dakika sonra kalecimiz topa çıktı ve hakem penaltı kararı verdi. Penaltı olduğuna inanıyorum, kırmızı oldu ona da bir şey demiyoruz. 10 kişi kaldık, 1-1 oldu ve kalecimiz atıldı. Problem başladı bundan sonra. Bir hakem yerine göre psikolog olmalı. İkinci golü yedik. Ondan Serdar Özkan'a verilen faul var. Sağ bek topa giriyor hakem sarı kartı veriyor. 

Taraftar atlıyor, futbolcularımız iyi niyetle taraftarı tutuyor. Sonra iki takım oyuncuları birbirlerine dalaşıyor. Biz de yönetim olarak yatıştırmaya gittik, Koray'a da kart çıktı. 9 kişi kaldık. Hakeme biraz sakin olun dedim, gayret ettim. Anons beklerdik, 5-6 su atıldı sahaya. Ne bundan sonra ne de hakem içeri girerken atılan bir şey oldu. Bu hakem Fenerbahçe maçını yönetse; 1 taraftar sahaya girse, 5 su atılsa maçı tatil eder mi? 

Gittik hakemle görüşmeye. Urfa olarak hiç kimseye ve hiçbir takıma yanlış yapmadık. Şanlıurfa milletvekilimiz de hakemle görüştü. 2 dakika içinde olan olaylar. Ne yaptıysak olmadı. Ben ne konuşsam boş. Bir maç bu kadar ucuz tehir edilebilir mi? Burada hiçbir sosyal faaliyetimiz yok. 1 haftadır bu maçı bekliyoruz, bunu da mı çok görüyorlar bize? Yukarıda Allah var. 

Hoca kesinlikle bizle konuşmadı. Koray'a da kırmızı kart gösterdikten sonra anons yapalım dedik, maçı tehir etti. Koray çelme takmış deniyor ama hakem geri geri gelirken takılıp düşmüş. Koray çelme taktı diye kırmızı kart vermiş. Koray dedi, eğer hakeme küfür ettiysem ya da çelme taktıysam futbolu bırakıyorum. Ben suçluysam; namusum şerefim üstüne yemin ediyorum futbolu bırakıyorum dedi. Ne hakaret, ne bir küfür var. 

Provokasyon şüphesi yok. Bir iki kişi var sahaya inen. Ben bu maçı bitireyim diyebilir hakem. Bunun için uğraşır. Ben bakanımıza yönelik istifa sesi duymadım. Koridordaydım hakemle görüşmek üzere. Dışarıdaki gelişmeleri bilemiyorum. Federasyonumuza ve yönetim kurulu üyemize çok güveniyoruz. Bize ceza vermeyeceklerine inanıyoruz. Maçın kaldığı yerden oynanmasını istiyoruz. Tuhaf bir karar verdi hakem." 

www.ajansspor.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.