banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Saraçoğlu; Futbolcularımız tehdit edildi
Deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya gelen Şanlıurfaspor maça çok iyi başlamış ilk yarıyı 1-0 önde kapatmıştı. İkinci yarının başlarında gelen gol ve ardından 10’ar dakika arayla gelen 2 golle Şanlıurfaspor deplasmandan 3–1 yenik ayrılmıştı.



Balıkesirspor maçında liderliği kaybeden Şanlıurfaspor Başkanı Saraçoğlu, maçın devre arasında oyuncularına yapılan skandalı bugün kulüp tesislerinde yaptığı basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.



Daha önce ligde Balıkesirspor ile maç yapan takımlardan uyarı aldıklarını belirterek açıklamaya başlayan başkan Saraçoğlu, Turgutluspor, Bozüyükspor, bu kulüpler orada çektikleri sıkıntıları anlattığını, kendilerinin de Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) bir yazı yazdıklarını tecrübeli bir hakem atanmasını istediklerini Söyledi.



Saraçoğlu,” Maçın ilk yarısı güzel geçti. Maçın ilk yarısı baskıya dayandık. Hocamız ideal bir kadro ile maça çıkmıştı. Bu güzel oyundan dolayı oyuncuları tebrik etmeye indik. Aşağı indiğimde 4-5 yıldır futbolda görmediğim şeyi gördüm. Balıkesirspor Kulüp Başkanı, Sedat Yeşilkaya kardeşimizi sıkıştırmış, tehdit ediyor, küfür ediyor, diğer futbolcularımıza onların yönetimi tarafından ve başkanları tarafından ağza alınmayacak hakaretler, tehditler… Ben bir kulüp başkanına bunu hiç yakıştıramadım. Özellikle Balıkesirspor gibi batıda güzide bir şehrimizin takımının kulüp başkanına bunu yakıştıramadım ve kınıyorum.

BALIKESİR KULÜBÜ BAŞKANINA YAKIŞMADI

Yalnız ben şunu söylüyorum. Balıkesirspor kulüp başkanı galibiyete gölge düşürmüştür. Ben bunu bir futbol kulübü başkanına yakıştıramadım… Bu bize kamçı oldu. Kimsenin yaptıklarına bakmadan oynamaya devam edeceğiz. İpi göğüsleyen takım biz olacağız.



GÖZLEMCİLERİN OLAYLA İLGİLİ RAPORLARI VAR



Gerekli yerlere şikâyetlerimizi yapacağız. Gözlemciler de yaşananları görmüş, futbolcumuz darp edilirken görmüş not almışlar. O notları ileteceklermiş, bakalım Federasyon Balıkesirspor’a nasıl bir ceza verecek?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.