banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Saraçoğlu; Çıkacağımıza inanıyoruz

Spor Toto 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Şanlıurfaspor'a katkı sağlamış eski futbolcular ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Şanlıurfaspor Kulübü Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam yemeğine, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ve eski Şanlıurfasporlu futbolcular katıldı. Yenilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2011-2011 sezonuna çok iyi bir takım hazırlamaya çalıştıklarını belirterek, ''Basında duyuyorsunuz. Bazı futbolcular alınıyor satılıyor. Onlar hakkında size bilgi vermek istiyoruz. Şu anda transfer politikamıza çok dikkat ediyoruz.

Yönetim içerisinde transfer komitemiz çok iyi çalışıyor. Her mevkide 4-5 futbolcuyu tespit etmişiz. Bunlar üzerinde çalışıyoruz. Hocamızla birlikte hep beraber istişare yaparak, çok doğru nokta transferler yapmaya dikkat ediyoruz.

 

Şu ana kadar anlaştığımız futbolcular var. Bank Asya Ligi’nde Altayspor'da stoper Yiğitcan, Kayseri Erciyesspor'dan Mehmet Ayaz ve Muhammet Çeker ile anlaştık. İç transferdeki futbolcularımızın yaklaşık yüzde 60’ı ile antlaştık. Bunların içerisinde Mehmet Türkmehmet, Sercan, Hakan Çevik, basında da sürekli takip ediyorsunuz. Dış transferde Sedat Kaya ile anlaşma yaptık. Göztepeli İzzet ile antlaştık.

 

Bandırmaspor'un golcüsü Ozan’la anlaştık. Tokatsporlu Aşkın ile anlaştık. Bu hafta çok değerli 2-3 futbolcuyla anlaşıp nokta transfer yaparak, takımımızı ayın 19'unda kampa göndereceğiz. Takım ayın 20'si itibariyle Bolu Abant’a gidecek. Takım otelde kampa girecek. Hedefimiz bu sezon kesin bir üst lige çıkmak. Bu konuda hepinizin fikrilerinize açığız. Gün birlik ve beraberlik günüdür'' dedi. Konuşmanın ardından Saraçoğlu, Şanlıurfaspor'da görev yapmış emektar futbolcular plaket ve üstün hizmet belgesi verdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.