banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Saraçoğlu; Bu yıl şampiyon olacağız
Spor Toto Beyaz grupta lig lideri olan Şanlıurfaspor Yönetimi, federasyon tarafından verilen ceza, Tokatspor maçının hakeminin değiştirilmesi için federasyona gönderilen yazı ile Kadro dışı kalan oyuncu Sedat yeşilkaya’nın durumu ile ilgili olarak basın açıklamasında bulunuldu.

Şanlıurfaspor Kulüp tesislerinde yapılan basın açıklamasına Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2. Başkan Mustafa Yavuz, 2. Başkan ve Basın Sözcüsü M.Reşit Akıl katıldı.

Federasyon tarafından Gaziosmanpaşa maçında çıkan olaylardan dolayı Şanlıurfaspor’a 2 Bin TL ceza verildiğini belirten Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu, “Pazar Günü GAP Arena Stadında oynanacak Şanlıurfaspor-Tokatspor maçına federasyon, Çankırı Bölgesinden üst klasman hakemlerinden Fethi Serkan Koçak’ı  müsabakaya atadı.  Bunu üzerine Şanlıurfaspor Yönetimi, Tokatspor maçını yönetecek hakemin değiştirilmesi için federasyona yazılı başvuruda bulunduk. 2009 yılındaki play off maçımızı yöneten hakem o gün verdiği kararlar sonucunda maçı kaybetmiştik. Hakemin değişmesi için federasyona başvurumuzu federasyona yaptık ancak olumsuz yanıt aldık. Hakemimizin iyi niyetli olduğuna eminiz ancak yanlış kararlar verdi. Şanlıurfaspor olarak o günkü maçı unutmadık. Federasyonun verdiği karara saygı duyuyoruz“ diye konuştu.

SEDAT BİZİM EVLADIMIZDIR

Geçen gün yapılan antrenmanda takım arkadaşı ile tartışan Sedat Yeşilkaya’nın teknik heyetin raporu doğrultusunda disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışı bırakıldığını belirten Saraçoğlu,” teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı kaldı. Sedat bizim evladımızdır. Ona kapımız herzaman açıktır. Gelip özür dilerse değerlendiririz. “ diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK BİZİ BİR ARADA TUTAR

Şanlıurfaspor’un bu yıl verdiği ve vereceği mücadele ile şampiyon olacağını belirten Saraçoğlu, “birlik ve beraberlik bizi bir arada tutar. Sen ben yok biz varız. Şampiyon olmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bazı engellemeler olabilir. Dedikodularda olabilir. Ama bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz” diye konuştu.

LİDERLİĞİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Tokatspor maçı ile ilgili olarak taraftarlara çağrıda bulunan Kemal Saraçoğlu,” Tokatspor maçı bizler için önemli bir maçtır. Taraftarlar bizleri yalnız bırakmasın. Taraftarlar takımını desteklerse başarı gelir. Şanlıurfasporluları Tokaspor maçına bekliyoruz. Bu şehir artık şampiyonluğa inanmıştır” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.