banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Saraçoğlu Başbakanla görüştürülmedi
Şanlıurfaspor eski kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, bugün Şanlıurfa'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşemedi. 2011-12 futbol sezonunda Şampiyon olan ve Bankasya ligine yükselen Şanlıurfaspor yönetimine Başkanlık yapan Kemal Saraçoğlu, geçtiğimiz hafta istifa etmişti.

Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik  ile Vali Celaletin Güvenç'in isteği doğrultusunda yeni sezonda Başkan olmayacağını açıklayarak istifa ettiğini açıklayan Saraçoğlu'nun  bu hafta sonu yapılacak olan olaganütü genel kurul öncesinde bazı çevrelerin baskısı ile yeniden aday olacağı konuşulurken, bugün  ilk olarak GAP arena stadyumda, ardından Valilik önünde toplu açılışların yapıldığı tören alanında Başbakan ile görüşmek istedi. Başbakanlık korumaları tarafından tören alanına alınmayan Saraçoğlu,  getirmiş olduğu forması ile birlikte tek başına Valilik önünden ayrıldı.

öte yandan Şanlıurfaspor kulüp Başkanlığı için ismi ön plana çıkan iş adamı Abdülkadir Göncü'nün ise tören alanında oturması dikkatleri çekti. 
urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.