banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlurfaspor’da Hedef 3 Puan

Teknik direktör Kemal Kılıç yaptığı açıklamada, Adana ekibiyle deplasmanda yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarının büyük bir bölümünü tamamladıklarını belirtti.

Ligin en zorlu takımlarından biriyle ilk maçta deplasmanda karşılaşmalarının büyük bir dezavantaj olduğunu ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

''Ligde çıkacağımız ilk maçtan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımız, galibiyet için mücadele edecek ve eksik arkadaşlarının yokluğunu hissettirmeyecek. Organize ve birbirine alışmış bir rakibimiz var. Bizim takım ise daha yeni kurulmuş ve oyuncuların birbirine alışmasüreci devam ediyor. Ama iyi bir takımımız var, her ne kadar kafilemiz geç toplanmış olsa da bir süre sonra lige ısınacaktır. Bir hafta, 10 günlük hazırlıkla sezona başlayacak oyuncularımız var. Zor bir karşılaşma olacak. Ağırlıklı olarak yeni bir kadroyla sahaya çıkacağız, moral ve motivasyonumuz çok iyi durumda.''  Kaynak: Ajansspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.