banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Pirhalil Sanlıurfa Rogers Kassım Mato

Şanlurfaspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor

Şanlıufaspor, şanlıurfa, urfa, balikligol, haber, şanlıurfahaber, urfahaber, kemal saraçoğlu

Şanlıurfaspor yarın zorlu bir deplasmana çıkıyor. Ligde son günlerde  oynadığı kötü oyun ve ekonomik sorunlar nedeni ile büyük kriz yaşayan Şanlıurfaspor bir çok futbolcusundan eksik olarak Konya deplasmanına gitti.

Sezon başından beri, Kentteki idareciler ile iyi geçinemeyen ve kendi aralarında ikiye bölünen Şanlıurfaspor yönetiminin var olan sorunları gideremeyeceğini düşünün bir çok futbolcu  kaçmaya başladı. Son olarak, Gökhan Güleç, Kıvanç’ın takımdan ayrılması krizin ne kadar büyük olduğunu gösterdi.

Teknik Direktör Bahri Kaya’nın  Konya deplasmanına kadro oluşturmakta zorlanacağı öğrenilirken, Şanlıurfaspor yönetimi toplantı üzerine toplantılar yaptığı öğrenildi. Kulüpte var olan kendi alacaklarını  tahsil etme derdine olan mevcut yönetim  ve kulüp Başkanı , istifa etmek için zemin arıyor. Spor kamuoyunda ve Kentin idarecileri tarafından istenmeyen kişi olarak gösterilen Kemal Saraçoğlu’nun Şanlıurfasporun menfaatlerini düşünerek yeni bir yol haritası belirlemesi bekleniliyor.

TÜTÜNEKER İDDİALI

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü  Uğur  Tütüneker, yaptığı açıklamada,Şanlıurfaspor karşısından 3 puan almak istediklerini bildirdi.

Son oynadıkları Karşıyaka ve Manisaspor maçlarında belli bir oyun sistemi ortaya koyduklarını ve neticesini aldıklarını ifade eden  Uğur Tütüneker, 
''Takım iyi mücadele veriyor. Başlarında çıktığım iki maçta güzel bir oyun ortaya koydular. Biz bunu devam ettirmek istiyoruz. Skor her maçta önemli ama iyi oyun gelecek adına çok önemli.Şanlıurfaspor maçında da iyi oynayan taraf olmalıyız. İyi oyunda istikrar yakalarsak galibiyete yakın taraf olacağız.'' 
Tütüneker, hiçbir takımı küçümsemediklerini, ligde her maçın zor olduğunu dile getirdi

HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

15.12.2012 13:00                KARTALSPOR       -           TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR

15.12.2012 14:00                ADANASPOR A.Ş.          - KARŞIYAKA

15.12.2012 16:00                DENİZLİSPOR        -           MKE ANKARAGÜCÜ

15.12.2012 19:00                KAYSERİ ERCİYESSPOR           MANİSASPOR

16.12.2012 13:00                SAMSUNSPOR      -           GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR

16.12.2012 14:00                GÖZTEPE A.Ş.        -           ADANA DEMİRSPOR

16.12.2012 16:00                TORKU KONYASPOR -     Ş.URFASPOR

16.12.2012 19:00                BOLUSPOR            -           1461 TRABZON

17.12.2012 20:00                ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - BUCASPOR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.