banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Şanlurfaspor, Kuveyt Milli Takımı devirdi VİDEO

Düzce Topuk Yaylası Fenerbahçe tesislerinde sağanak yağış altında oynanan karşılaşmada sarı yeşilli ekip rakibine karşı üstün bir futbol sergiledi.

Şanlıurfaspor sahaya Bora, Veli, Onur Akbay, Hüseyin, Kubilay, Göksu, Youssef, Şenol, Tello, Zenke, Abdulkadir Özgen ilk 11'i ile başladı.

23. dakika'da Tello'nun ortasına iyi yükselen Veli Kızılkaya Şanlıurfaspor'u 1-0 öne geçirirken, ikinci gol Youssef'in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Zenke'den geldi. Nijeryalı futbolcu topu kalecinin solundan filelerle buluşturunca Şanlıurfaspor devreye 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda takım değişikliklere giden Cihat Arslan'ın talebeleri Kuveyt A Milli futbol takımına karşı skor ve futbol üstünlüğünü sürdürürken, sağanak yağışın ardından aniden bastıran sis sahayı görünmez hale getirdi.

Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Karşılaşmanın orta hakemi Murat Balcıoğlu yoğun sisten dolayı karşılaşmayı bitiren düdüğü çaldı.

Karşılaşmayı Şanlıurfaspor Futbol şube sorumlusu Feridun Geçgel'de izledi.

Cihat Arslan: "Oynanan oyundan memnunum"

Şanlıurfaspor Teknik Dşrektörü Cihat Arslan, karşılaşma sonunda yaptığı açıkalmada, Maçın hava şartlarından dolayı erken bitmesine rağmen ilk yarıda oynanan oyundan memnunum dedi.

Arslan; "Oyuncuları görmek ve bazı denediğimiz organizasyon için önemli bir maçtı. Maç hava şartlarından dolayı erken bitti ama ilk yarıda oynanan oyundan memnunum. Oyuncuların göstermiş olduğu özveriden dolayı memnunum. Fiziksel olarak tamamlanamayan oyuncular var onlarda tamamlandıktan sonra güçlü bir Urfaspor inşallah lige giriş yapacak" dedi.

Kuveyt A Milli takımı Teknik Direktörü Jorvan Vieira: "Urfaspor iyi organize oluyor"

2007 Yılında Irak Milli takımını Asya Şampiyonu yapan ve o yıl Asya kıtasında yılın Teknik Direktörü seçilen Brezilyalı çalıştırıcı Kuveyt A Milli takım Teknik Direktörü Jorvan Vieira, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor'un iyi organize olan bir ekip olduğuna dikkat çekerken, "Biz böyle olacağını bilseydik maça daha erken gelirdik, isterdimki karşılaşma tamamlansın ama maalesef yağış ve sis buna engel oldu. Urfaspor çok iyi organize olan bir ekip, çok iyi oyuncuları var. Türkiye liglerinin ne kadar zorlu bir lig olduğunu biliyorum. Şanlıurfaspor'da umarım seon sonu hedefine ulaşır. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Futbol şube sorumlusu Geçgel: "İnşallah hep böyle galip geliriz"

Şanlıurfaspor-Kuveyt A Milli takımı karşılaşmasını Topuk Yaylasından izleyen Kulüp Futbol şube sorumlusu Feridun Geçgel ise maç sonunda yaptığı açıklamada, Takımın hırslı ve mücadele eden bir ekip haline geldiğini belirtirken, "Takımda artık bir aile ortamı oluşmuş durumda. İnşallah bunu sezondada göstererek amacımıza ulaşırız" dedi.

Geçgel açıklamasında, "Eksiklikler var, hazır olmayan arkadaşlar var. İnşallah kampa geç katılan futbolcuların lige hazır gireceğine inanıyorum. Kuveyt maçı 60 dakika oynandık 2-0 galip geldik. Rakip sonuçta Kuveyt A Milli takımı. İnşallah hep böyle galip geliriz. Sporcularım hazır olduğunda hep böyle maçlar izleriz.

Sezon başında nasıl bir Urfaspor izlenecek sorusuna Futbol şube sorumlusu Geçgel, "Urfaspor'un bugüne kadar 2 maçını izledim. Hırslı, basan, ısıran, mücadele eden, pes etmeyen bir takım görecekler diye düşünüyorum.Bir aile ortamı var. Teknik heyetimizde iyi şekilde çalışıyor. Başarılar diliyoruz Urfasporumuza. İyi kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Geçen sezon yanıldık, bu sezon inşallah yanılmayız, iyi bir ekibimiz var. Taraftarlarda takımı yanlız bırakmasın. Stadı doldursunlar başarı inşallah gelecek" diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler:
ŞanlıurfasporKuveyt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.