banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

ŞANLIURFA'YA SPOR'U SEVDİREN ADAM


Bunların başında Kick- Boks geliyor. Dünya şampiyonun Şanlıurfalı olduğunu bir çoğumuz belkide bilmezken yine Kick-Boks adına bir çok önemli organizasyonlarda yine şehrimizde yapılmıştır. Bunları memleketimize kazandıran isim ise Miili Takım antranörü ve sporcu kimliği ile hep tanınan Murat Akaltun'dur..

Bunların yanı sıra Şanlıurfa'da hayal edilmeyen havacılık adına bir çok eğitim de yine Murat Akaltun gayret ve girişimleriyle Şanlıurfa'ya kazandırılmıştır. Havacılık okulunun Şanlıurfa'ya açılması için de bir çok temasları olan  Murat Akaltun nezninde gerçekleşmiştir. En kısa zamanda Havacılık eğitim merkezin açılacağı Şanlıurfa'da artık gençler havacılık alanında da istihdam edilecek.


Bu yıl içersinde Kick - Boks Şampiyonası yine Şanlıurfa'da yapılmıştır. Bu organizasyonların bir çoğuda ulasal tv'lerde canlı olarak yayınlandı. Binlerce sporcunun katılımıyla yapılan bu organizasyonlarda Şanlıurfa'nın tanıtımları da yapıldı. .

Ayrıca Kick-Boks Dünya Şampiyonları Seda Duygu Aygün,Erhan Deniz,Adem Bozkurt gibi bir çok sporcu Şanlıurfa'ya gelerek sporseverlerle buluşmasu sağlandı. .

Murat Akaltun kendi imkanlarıyla açtığı Doğu ve Güneydoğunun en büyük spor kompleksi hem bayanlara hemde erkeklere hizmet vermektedir. Salonma gelen çoğunluğu bayanlar artık sporla tanışıp çeşitli branşlarda şampiyonluk için ter döküyorlar.

Son olarak Boks Türkiye Şampiyonası Finalleri de Şanlıurfa'da yapıldı. Bu finallerin Şanlıurfa'da yapılması için bir çok kulisi bulunan Murat Akaltun bu finalleri Şanlıurfa'da yapılmasını sağladı.
Böylesi fedakar insanlara biz Şanlıurfalıların her zaman sahip çıkması gerekir
GAPHA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.