banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfaspor'un yaptıkları transferler
Öncellikle iç transfer önem veren Şanlıurfaspor Yönetimi,geçen sene şampiyonlukta büyük katkı sahibi olan Koray Avcı,Sami İzcican,Ramazan Sal,Yiğitcan Erdoğan,Mehmet Ayaz,Özgür Özkaya,Emre Yüksektepe,Muharrem Ozan Cengiz,Sercan Özçelik ve kaleci Zekeriya Topayan'la yeni sezona devam kararı aldı.


 

Yine şampiyonlukta büyük katkı sahibi olan Ziya Aydın,İzzet Kaya,Muhammed Şeker,Sedat Yeşilkaya ve Adem Sarı'ya yeni sezon için teklif götürülmedi.Ahmet Güven ise kendisine yapılan teklifi az buldu ve kulüple yolları ayrıldı.Adlan Canlıka ile anlaşma sağlanmış fakat eski teknik direktörü Mehmet Şahan'ın kendisine yaptığı cazip teklif üzerine Adlan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yolunu tutmuştu.

İç transfer çalışmalarını bitiren Şanlıurfaspor Yönetimi dış transfer çalışmalarına başladı.İlk olarak Sivasspor'un gelecek vaad eden başarılı sol beki Kağan Timurçin Konuk'a imza attıran Şanlıurfaspor,2. transferini İstanbul Güngörenspor'dan forvet Tunç Murat Behram'la yaptı.

Bu transferler lig için yeterli transferlerdi fakat Şanlıurfaspor Yönetimi kombine satmak için bu transferlerin yeterli olmayacağını biliyordu.

Bu sebeple Kemal Saraçoğlu ve ekibi Beşiktaş'ta 2 yıl forma giymiş forvet Gökhan Güleç,

Galatasaray formasını yine 2 yıl terletmiş olan Serkan Çalık ve yine Beşiktaş'ta 4 sene forma giyen genç yetenek Aydın Karabulut'a imza attırdı.

Şanlıurfaspor "Kurşundan hızlı" lakaplı Blaise Lelo Mbele'yede imza attırdı.

Şanlıurfaspor'un son transferi ise Kasımpaşa'nın başarılı sağ bek oyuncusu Abdülhamit Yıldızdı.

 

Şanlıurfaspor'un 1 kaleci,1 sağ bek,2 ön libero ve 1 forvet transferi daha yapması bekleniyor. (urfaspor.org)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.