banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Şanlıurfaspor'un ve Göksu'nun zor virajı; Balıkesirspor

KARA BULUTLARI DAĞITIN!
PTT 1.Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, Balıkesirspor virajında…16 puanla ligde 8. sırada bulunan sarı-yeşilli ekip, bugün saat 14:00'da deplasmanda Balıkesirspor'a konuk oluyor.Ligde zirve yarışından kopmak istemeyen Teknik Direktör Ömer Can Göksu'nun öğrencileri, bugün Balıkesir'de takımın üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor...

 

ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDİN
Geçen hafta kendi evinde ağırladığı 1461 Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan sarı-yeşilliler, yenilgiyi
Balıkesir karşısında galip gelerek telafi etmek istiyor. Teknik Direktör Ömer Can Göksu'nun kader maçı olarak nitelendirilen zorlu karşılaşmada ceylanlar, 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Yönetim ise, maç öncesi futbolculara mesaj gönderdi:”Takım üzerindeki kara bulutları dağıtmak için bu karşılaşmadan 3 puanla dönmeniz lazım. Hiç kimsenin taraftarları üzmeye hakkı yok. Aslanlar gibi mücadele edin ve 3 puanı alan taraf olun.”

 

GÖKSU'NUN İMHA PLANI HAZIR
Teknik Direktör Ömer Can Göksu yönetimindeki sarı-yeşilliler, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Göksu, son hazırlık çalışmasında futbolculara taktik verdi. Sarı-yeşilli takımda teknik direktör Göksu, takımını galibiyet parolası ile maça hazırlarken, analiz ettiği rakibin iyi ve kötü yönlerini oyuncularına ezberletti. Göksu'nun özellikle rakibin etkili orta saha oyuncularına karşı, hücum hattından sık sık savunmaya yardım etmelerini istediği belirtildi.

 

BÜYÜK ÖNEM VERİYOR
Haftayı bu mücadeleye kafa yoran Ömer Can Göksu, orta sahayı kalabalık tutup rakibini golcüsü Banahene ve Sercan ile rakibini vuracak. Teknik direktör Göksu'nun büyük önem verdiği bu maç için hafta boyunca taktik çalışma üstünde duruldu. Teknik ekip idmanlarda zorlu 90 dakikanın da taktiğini belirledi. Buna göre orta alanı kalabalık tutacak olan Göksu'nun ekibi sağda Youssef, solda ise İsmail Haktan ile topu karşı kaleye taşıyacak. Duran topların etkili ismi Sedat Ağçay ise partneri Yousef ile birlikte yine korner ve serbest atışlarda rakip kale önünde fırsatları değerlendirmeye çalışacak.

 

KALEDE FEVZİ OLACAK
Ayrıca bu müsabakada Teknik Direktör Ömer Can Göksu'nun en büyük gol silahı Banahene ve Sercan Yıldırım olacak.Öte yandan kale de emin ellerde olacak. Fevzi Elmas, eldivenleri giyecek ve Balıkesirspor'a geçit vermemek için mücadele edecek.

 

İddaa'ya göre favori Balıkesir
Şanlıurfaspor ile Balıkesirspor arasında oynanacak olan maçının iddia oranları belli oldu. İddaa, maçın favorisi olarak Balıkesirspor'u gösterirken; kırmızı beyaz takıma 1.70'lik galibiyet oranı açtı. Beraberliğe 3.10 oran veren risk yönetimi, Şanlıurfaspor'un oranını ise 3.50 olarak belirledi.

 

Muhtemel ilk 11
Şanlıurfaspor:
Fevzi,
Abdulhamit,
Mehmet Ozan,
Onur Güney,
Sedat Ağçay
Sankoh,
Mehmet Ayaz,
Youssef Yeşilmen
Banahene
Sercan Yıldırım.
İsmail Haktan Odabaşı

 

Muhtemel ilk 11
Balıkesirspor:
Ahmet
Caner
Rıza
Murat
İsmail
Atakora
Aykut
Ertuğrul,
Muhammet,
Burak
Kwame

Aziz Çiftçi / Şanlıurfa olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.