banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfaspor'un Sesi Urfaspor.Org İftarda Buluştu

Şanlıurfaspor’un 4 yıldır haberlerini taraftarlara en iyi şekilde sunmanın mutluluğunu yaşayan urfaspor.org adlı taraftar sitesinin yöneticileri ve üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde buluştular.

 

Güneydoğu ekibi Şanlıurfaspor, Bank Asya’ya yeni sezonda bilenirken bir yandan da Şanlıurfaspor’un sesi olan taraftarlar yeni sezona heyecanla girmeyi planlıyor. Şanlıurfaspor’un ilk spor sitesi www.urfaspor.org adlı taraftar sitesi 4. Yılını büyük bir mutlulukla kutluyor. Şanlıurfaspor taraftarının bağımsız sesi ve habercisi olan sitenin yöneticileri ve üyeleri dün Dar-ül Beyza Konukevi’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar yemeğine; Şanlıurfaspor’un eski yöneticilerinden İş Adamı Tahir Gülebak, urfaspor.org Yöneticileri Hüseyin Bucak ve Berat Aksak ile üyeleri katıldı.

İftar öncesinde bir konuşma yapan urfaspor.org yöneticisi Hüseyin Bucak, Şanlıurfaspor'un' İlk Spor Sitesi www.urfaspor.org Taraftar Sitesinin 4 Yaşına girmesini mutlulukla kutladıklarını belirterek, üye sayılarının 3 Bine ulaştığını söyledi.

Tam dört yıldır hedefinden sapmadan tamamen doğruları ve yaşanan gelişmeleri bağımsız bir şekilde taraftarlarına sunmaya çaba gösterdiklerini vurgulayan Bucak, “Sitemiz, gücüne güç katarak yoluna daha emin adımlarla ilerlemenin gururu ve de sevinci ile 4.yılını kutluyor.  Yayın hayatına başladığımız andan itibaren Taraftarın Özgür Sesi olma yolunda büyük yollar kat ettik ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Taraftarlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Diğer bir yönetici Berat Aksak ise, Şanlıurfa’da 4 yıldır taraftarların sesi kulağı olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Daima haberin en doğrusu ve tarafsızını sizlerden aldığımız güç ile sunmaya devam edeceğiz. 4 Yıldır taraftarlarımıza Şanlıurfaspor'umuzun haberlerini, son gelişmelerini, transferleri, maç programlarını, maç TV yayınlarını, maç videolarını mümkün olduğunca paylaştık. Bağımsızlığı ilke edindik ve taraftarın sesi olduk. Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Taraftarlarımızın göstermiş olduğu İlgi ve destekleri  için teşekkür ediyoruz” diye kaydetti. Aksak, ayırca geceye katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

 

Daha sonra söz hakkı alan Şanlıurfaspor’un eski yöneticilerinden İş Adamı Tahir Gülebak ise, Şanlıurfaspor taraftarlar sitesi olan urfaspor.org’yi kurulduğu günden bu yana büyük hayranlıkla takip ettiğini vurgulayarak, “Şanlıurfaspor’un ytüm haberlerini bu taraftar sitesinde takip ediyoruz. Gerçekten 4 yıldır Şanlıurfa’d ainternet ortamında Şanlıurfaspor’a çok büyük emekleri oldu. Bundan dolayı sitenin yöneticilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Şanlıurfaspor’un düştüğü Beyaz Grup’u da değerlendiren Gülebak, “Takımımız gerçekten çok zorlu gruba düştü. Birbirinden güçlü rakipler var ama Şanlıurfaspor’umuz için hiç fark etmez. Ben takımımızın yepyeni bir kadro ve yönetimiyle gelecek sezon şampiyonluğa ulaşacağına inanıyorum” dedi.

Gülebak konuşmasının sonunda, yemeğe katılan yönetici ve üyelere birer tane Şanlıurfaspor’un kombine biletlerinden hediye etti.

İftar yemeğinin ardından gecenin geç saatlerine kadar sohbet eden grup, daha sonra hatıra fotoğrafı çektiler.

 Uğur Budak / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.