banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfaspor’un Şampiyonluk sevinci İstanbul’da devam ediyor
İşte o Şanlıurfalılardan M.Ekrem Canbeyli de, İstanbul’un en fazla ziyaret edilen, gezilen yerlerinden biri olan Kapalı Çarşı’nın tavanına sarı-yeşilli takımın bayrağını astı. Söz konusu çarşıda halı ticaretiyle uğraşan Canbeyli, duygularını anlatırken şöyle dedi: “Şanlıurfaspor kurulduğundan beri ilk kez böylesine bir başarıyı elde ediyor. Bundan gururlanmamak mümkün mü? Biz de bu sevincimizi, gururumuzu burayı gezen insanlara bu şekildi anlatıyoruz. Ayrıca bu yöntemle kentimizin tanıtımını da yapmış oluyoruz” dedi.

M.Ekrem Canbeyli, 40 seneden fazla bir süredir İstanbul’da yaşadıklarını belirterek, “Çocuk yaşlarda İstanbul’a geldim. Ancak aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen Urfalılığımdan bir şey kaybetmedim. Memleketimdeki gelişmeleri internetten takip ediyorum. Bir hemşehrime rastlasam mutlu oluyorum” şeklinde konuştu.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.