banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Şanlıurfaspor'un Muhtemel ilk 11'i



GÖZLER ŞANLIURFA’DA

PTT 1.Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, İstanbul Belediye’ye bileniyor. İlk galibiyetini Kahramanmaraşspor’dan alan sarı-yeşilliler, İstanbul deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor… Ceylanlar, tüm hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Saat 17:00’da başlayacak olan mücadelede gözler Şanlıurfa ekibinde olacak. TRTSPOR'dan canlı yayınlanacak olan maçta düdük,  Suat Aslanboğa’dan olacak.



ŞÜPHEM YOK

Teknik Patron Raşit Çetiner, hedeflerinin 3 puan almak olduğunu söyledi ve ekledi:

" Biz  bu maça iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Bu hafta sonu en kaliteli futbolcusu ve en yüksek olan takımlarından birisiyle karşı karşıya geleceğiz. Futbolcularımız bu maçta ellerinden gelen bütün gayretti ve mücadeleyi sergileyeceklerinden hiç şüphem yoktur. Orada puan alarak şehrimize döneceğiz. Bizi orada ki; gurbetçi kardeşlerimizin bize destek vereceklerine inanıyorum bizde onları mutlu edeceğiz."

Muhtemel ilk 11

Şanlıurfaspor:

Fevzi,

Mehmet Ozan,

Sedat Engin Aktürk,

Onur Akbay,

Kağan,

Sankoh,

Sezer Badur,

Mehmet Ayaz,

Yasin Avcı,

Sercan Yıldırım.

İsmail Haktan Odabaşı



Muhtemel ilk 11

İstanbul Büyükşehirspor:

Oğuzhan Bahadır

Veysel Aksu

Can Arat

Gençer Cansez

Alparslan Erdem

Mahmut Tekdemir

Alaattin Tosun

İbrahim Yılmaz

Visca

Ömercan Sokullu

Mehmet Batdal,

Selahattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.