banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfaspor'un eskileri takımlarını sırtlıyor

Şanlıurfaspor'un eski futbolcuları yeni takımlarında oynadıkları futbol ile harikalar yaratmaya başladılar Eski kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu döneminde alınan bu futbolcular takımlarını sırtlamaya devam ediyorlar süper lig takımlarından Elazığspor’a transfer olan Serdar Özkan,  Özgür Özkaya ve Alper kalemci takımlarında banko oynuyorlar Serdar Özkan bu hafta oynanan Elazığspor DÇ Karabükspor maçında bir gol attı bir de penaltı yaptırarak takımını mağlubiyetten kurtarmış oldu.

 

Rizespor’a transfer olan Kıvanç Karakaş takımda banko oynuyor PTT 1. Ligine giden futbolcularımızdan. Yigitcan bu Hafta Adanademirspor. da. gol attı Samsunspor’a, transfer olan Serkan Çalık harika bir gol attı.

 

Kaleci Atacan Boluspor’da   oynuyor.  Sami ise Bucaspor’da Başarlı maçlar çıkartıyor kısacası takımda tutamadığımız futbolcular süper ligde ve PTT, 1 lİgin’de harikalar yaratmaya davam ediyorlar

Urfahaber24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.