banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfaspor'un 2. kamp çalışmaları sona erdi

Şanlıurfaspor’un Düzce Topuk Yaylası’nda sürdürdüğü ikinci etap kampı bugün sona erecek. Sarı-Yeşilliler, 3 günlük iznin ardından Şanlıurfa’da toplanarak, çalışmalara burada devam edecek. 

TFF 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, yeni sezon için sürdürdüğü kampı bugün tamamlıyor. Daha önce birinci etap kampını Ankara Kızılcahamam’da tamamlayan ve ikinci etap kampı da Düzce Topuk Yaylası’nda sürdüren Şanlıurfaspor, yeni sezon hazırlıklarında sona geldi. Şanlıurfaspor’un Düzce Topuk Yaylası’nda sürdürdüğü ikinci etap kampı bugün sona erecek. Sarı-Yeşilliler, 3 günlük iznin ardından Şanlıurfa’da toplanarak, çalışmalara burada devam edecek. 
Basın mensuplarına iftar yemeği 
Bu arada Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tokmak, basın mensuplarıyla El Ruha Oteli’nde iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğinin ardından Şanlıurfaspor’un son durumu ile ilgili açıklamada bulunan İbrahim Halil Tepe, Şanlıurfaspor’un kamp dönemini bugün tamamlayacağını belirterek, “Takım 3 günlük iznin ardından 13 Ağustos’ta antrenmanlara başlayacak. Urfaspor, ligler başlayana kadar antrenmanları Urfa’da yapacak. Ligin ilk haftasında Adanaspor deplasmanımız var. Arkadaşlarımız iyi bir kamp dönemi geçirdi. Kampta takıma dahil olan arkadaşlar oldu. Hocamızın ve transfer komitemizin belirlemiş olduğu geçen yıldan kalan ve bu yılda kadroda istenen arkadaşlar takımda tutuldu. Teknik Heyetin düşünmediği oyuncularda takımdan ayrıldı. Süper Lig tecrübesi bulunan futbolculardan takviye yaptık. Bu arada iki tane de yabancı futbolcu aldık. İyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Yine hocamızın raporu doğrultusunda eksik mevkilere takviye yapabiliriz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.