banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şanlıurfaspor'u icraya verdiler
Şanlıurfaspor  yeni sezon öncesi  İcra dairesi ile  sık sık karşı karşıya gelecek.


Spor-Toto Bankasya Liginin yeni ekiplerinden Şanlıurfaspor Devlet tarafından icraya verildi. Şanlıurfa GAP Arena stadyumunun kira bedeli ödemeyen Şanlıurfaspor kulübü  icralık oldu. Gençlik ve Spor Genel  Müdürlüğü, GAP Arena Stadyumunu kiralayan Şanlıurfaspor kulübü son 13 maçın kira bedelini  ödemediği  için icraya verdi.


Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl  Müdürü Ertuğrul Yıldız, İcra İşleminin kendiler tarafından yapılmadığını ifade ederek’ Evet Şanlıurfaspor Kulübünün maçlarını oynamış olduğu GAP arena stadyumu Gençlik ve Spor genel Müdürlüğüne aittir, Şanlıurfaspor mevcut yönetimi ise kiralamış olduğu stadyumun kira bedelini yatırmıştır, yaklaşık 13 maç kira bedeli ödenmediği için Genel Müdürlüğümüzün Avukatları aracılığıyla icra işleminin başlatıldığını öğrendim’dedi.


Alınan bilgilere göre Şanlıurfasporun maçlarını yaptığı GAP arena stadyumunun kira bedelinin 107 bin Tl olduğu, bu ödemenin yapılmaması durumunda ise yeni sezon öncesi Şanlıurfasporun maçlarını GAP arenada oynamasının zor olduğu ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.