banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Şanlıurfasporlu Serhat Akın; Fenerbahçe'de oynayabilirim

Bir dönem Fenerbahçe'nin gol umudu ve genç yıldızıydı. Özellikle derbilerde attığı gollerle sarı lacivertli takımın vazgeçilmezi olmuş, Milli takıma kadar yükselmişti. Hakan Şükür'ün alternatifi olarak gösteriliyordu ama o da kayan yıldızlar arasına girdi. Serhat Akın şimdi Şanlıurfaspor'un başarısı için ter dökmeye hazırlanıyor.

Tecrübeli futbolcu ile takımının Kızılcahamam kampında Hürriyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

İşte Serhat Akın'ın çarpıcı açıklamaları

- Bu Fenerbahçe'de oynayabilir miydin?

Oynardım tabii ki. Fenerbahçe'den ayrıldığım için pişmanlık duymadım. Sonuçta benim dönemimde iyi bir kadro vardı. Tuncay ile birlikte hücumda çok etkili oluyorduk. Saldırıyorduk, daha istekli ve yürekten oynuyorduk. Şimdiki takımdan farkımız budur. Tribünler bizi daha çok coşuyordu.

Elimden tutan olmadı

- Aykut Kocaman nasıl bir hoca?

Aykut Kocaman ile çalışmadım. Futbolculuğunu hayranlıkla takip ediyordum, hocalığını bilemiyorum. Bu yüzden yorum yapamayacağım. Ama benim izlediğim kadarıyla Fenerbahçe'nin Kadıköy'de defansa çekildiğini, daha çok savunma ağırlıklı oynadığını, bir tek santrfor üzerine oyun kurmaya çalıştığını görüyorum. Bu da tuhaf. Bence Fenerbahçe, evinde böyle oynamamalı.

Çok para kazanmadım

- Yurtdışı ve içinde birçok takımda forma giydin. Çok para kazandın mı?

Kazanmadım. Ama yine de Allah'a şükrediyorum. Şu anki futbolcular muazzam paralar alıyorlar. Kıymetini bilsinler. Şimdiki dönemde oynasaydım, bir menajerim de olsaydı o dönem aldığım paraları 3'e 4'e katlardım.

- Sende bir gurbetçisin. Gelecek vaadeden gurbetçiler var mı?

Olmaz mı. Şu an Alman U-19'una gidin bakın, 8 tane Türk var. Takip ediliyor mu bilemem.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.