banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfasporlu futbolcular ve teknik heyet Harranlı öğrencilerle buluştu

Beden Eğitimi Spor meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin düzenlediği panele Şanlıurfaspor İdari Menajeri Hakan Keşküş, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, futbolculardan Sedat Ağçay ve Mehmet Ayaz katıldı.

Osmanbey yerleşkesinde Keşküş, Kapsal ve Futbolcuları ağırlayan öğrenciler çok güzel bir sürpriz hazırladılar. Işıkları kapatan Öğrenciler, futbolcuların tek tek salona çağrılması ile anonsu durdurup tavana sarı yeşil renklerde balon uçurup tezahürat yapmaya başladı. Anadolu Efes Basketbol takımının reklamlarında yayınlanan gösterinin aynısını yapan öğrenciler herkesi şaşırttı.

İnanılmaz ortam karşısında şaşıran Şanlıurfasporlular öğrencilere eşlik ederek coşkularına ortak oldu. Şanlurfaspor idari menajeri Hakan Keşküş ise bu gösteri karşısında kendini tutamayarak öğrenciler ile birlikte tezahürat yaptı.

Yapılan gösteriden sonra Panele katılan Şanlıurfasporluları öğrenciler sordukları sorular ile terletti. Teknik Direktör Reha Kapsal’a Şanlıurfaspor başarılı olacakmı? Sorusunu yönelten öğrenciler, Kapsal’dan umutlu cevap aldı. Şanlıurfaspor’un çok kaliteli bir ekipten oluştuğunu belirten Kapsal, Özellikle 2. Yarı takımın çok daha iyi hale geleceğini söyledi.

Futbolculara ise yöneltilen Şanlıurfa’ya alışabildiniz mi sorusuna Sedat Ağçay “Ben zaten bu bölgenin çocuğuyum benim ailemde Muş’lu” diyerek cevapladı.

Çok eğlenceli ve matrak soruların sorulduğu ortamda aynı şekilde cevaplar veren misafirler’de panele renk kattı.

Panel’de Moderatörlük yapan aynı zamanda Harran Üniversitesi Beden Eğitimi Spor meslek Yüksek Okulu Müdür yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Recep Cengiz paneli organize eden öğrencilerine ve panel katılıp öğrenciler ile birlikte eğlenen Şanlıurfaspor’lu idareci, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.