banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfaspor’lu Fotakis'ten Güvenç’e Ziyaret



Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Büyükhatipoğlu ile birlikte, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i ziyaret eden Fotakis, burada Vali Güvenç  ile bir süre sohbet etti.

Ziyaret nedeniyle bir açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç, Yunan futbolcunun ülkesinin Milli Takımında da top koşturduğunu ve Şanlıurfaspor’un oyuncuyu 2 yıllığına transfer ettiğini söyleyerek, “İnşallah Şanlıurfaspor’a çok büyük katkıları olacaktır. Kendisi kariyerinde yeni bir sayfa açmıştır. Eşi ile beraber Şanlıurfa’da yaşayacaktır” dedi.

Vali Güvenç, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulunun çok önemli bir oyuncuyu, önemli bir bedelle transfer ettiğini ifade ederek, “İnanıyorum ki, Şanlıurfaspor da futbolcunun kariyerinde önemli bir sayfa açacaktır. Yunanistan Milli Takımı dünya kupasına katılırsa, o takımın önemli oyuncularından biri olacaktır” dedi.

Böyle önemli bir transferi gerçekleşmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını anlatan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “Futbolcu oyun kurucu mevkinde oynuyor. Transfer etmeden önce ciddi araştırmalar yapıldı. Milli futbolcu Tümer Metin’in Larissa’dan takım arkadaşıdır. Tümer Metin bu konuda bize büyük katkı sağlamıştır. Hararetler tavsiye etmiş, çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade etmiştir. Ona da çok teşekkür ediyorum. Yönetimimizi böyle bir transferi gerçekleştirdiği için kutluyorum” dedi.

Vali Güvenç, Yunan oyuncunun önümüzdeki hafta kamptan dönecek olan Şanlıurfaspor ile birlikte Çarşamba günü ilk antrenmanına çıkacağını söyledi. Öte yandan Vali Güvenç, transferin gerçekleşmesinde emeği geçen; ÇSG Bakanı Faruk Çelik’e, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek’e, Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş’e, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Büyükhatipoğlu’na teşekkür etti.

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra, Şanlıurfaspor ile iki yıllık sözleşme imzalayan Yunan oyuncu Georgios Fotakis ise, “Böyle bir projede yer aldığım için kendimi çok mutlu hissediyorum. Amacım, her şeyimi Şanlıurfaspor’a vermek ve şampiyonluğu Şanlıurfa’ya getirmek. Bu amaç için çalışacağım. Çok mutlu ve gururluyum” dedi.

Açıklamaların ardından eşi Helini ile Şanlıurfa’da bulunan Yunan oyuncu Fotakis, yeni formasını giyerek objektiflere poz verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.